UIC Business Lab

 Vill du, ditt team eller företag bygga ett framgångsrikt och mer värdefullt bolag?

 Är ert företag, eller ert projekt som är på väg att bolagiseras, i behov av en affärs- och genomförandeplan för att ta nästa steg i er affärsutveckling?

 Sök UICs affärsutvecklingsprogram UIC Business Lab

”Utan UIC hade vi aldrig varit där vi är idag. De har hjälpt oss hela vägen från en initial idé till en färdig produkt. Vi kan verkligen rekommendera dig som driver företag att söka något av UICs program!”

– David Fagersand, vd och medgrundare, F&A Forecasting

 

Om UIC Business Lab

UIC Business Lab ger en ökad kunskap om affärsutveckling, finansiering och vad som krävs för att bygga affärskoncept och en organisation. Som deltagare får ni möjlighet att utöka ert nätverk med erfarna entreprenörer, riskkapitalister och andra experter med stor erfarenhet inom affärsutveckling och företagande.

UIC Business Lab kombinerar seminarier och workshops med individuell affärscoachning. Ni tar fram en affärs- och genomförandeplan för att ta nästa steg i er affärsutveckling. Programmet avslutas med en final då varje bolag får pitcha sin affärsplan för en erfaren panel av vana affärsbedömare.

Under programmet träffas man en dag i veckan för gemensamma aktiviteter och coachning. Programmet är kostnadsfritt.

Deltagarna får bland annat stöd från UICs affärsutvecklare och UIC-partner inom näringslivet som stöttar bolagen i arbetet med att utvecklas snabbt och undvika fallgropar på vägen mot framgång.

 

 

Intresserad av UIC Business Lab?

Då kan du söka till ett UIC Startup Bootcamp-tillfälle. Under en eftermiddag arbetar du fram en Lean Canvas som därefter används till att ansöka till affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Startup.

Läs mer om UIC Startup Bootcamp här!

Nästa omgång av UIC Business Lab börjar 12 september.

KOMMANDE TILLFÄLLEN:

  • 20 augusti, kl. 13-17
  • 27 augusti, kl. 13-17
  • 3 september, kl. 13-17

Frågor? Kontakta Peter

Peter Funning
Projektchef & programansvarig UIC Business Lab

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs också om

Våra UIC-partner