UIC Business Startup

 Vill du/ditt team/företag förverkliga en skalbar och nyskapande affärsidé?

 Vill du/ni gå från idé till kund på tre månader?

 Sök till UICs affärsutvecklingsprogram UIC Business Startup!

”Några av de insikter jag fått hos UIC skulle ha tagit mig minst fem år att komma på själv.”

– Andreas Dahlin, grundare, Visualize Your Science

Från idé till kund på 3 månader

I UIC Business Startup arbetar deltagarna med att utveckla sina nyskapande affärsidéer och säkerställa att de har förutsättningar att lyckas. Metoden bygger på det Silicon Valley-inspirerade arbetssättet att testa idéer mot riktiga kunder i ett tidigt skede för att ta reda på att man utvecklar något som kunderna vill ha – och vill betala för. Att vara säker på att man utvecklar en produkt eller tjänst baserat på vad man vet och inte vad man tror.

Innehållsmässigt använder UIC Business Startup en kombination av processen Customer development samt metoderna Lean startup och NABC. Customer development och Lean startup används för att utveckla affärsidéer genom att testa på kunder tidigt i processen. På detta sätt kan företaget, med stöd av Lean canvas-modeller, systematiskt utveckla produkten eller tjänsten i den riktning kunden och marknaden efterfrågar. 

Om UIC Business Startup

I UIC Business Startup får deltagarna den kunskap, vägledning och det nätverk som krävs för att snabbt komma ut på marknaden med en affärsidé. 

Under programmet som startar tre gånger per år och sträcker sig över tre månader träffas man en dag i veckan för gemensamma aktiviteter och coachning. Programmet är kostnadsfritt.

Deltagarna får bland annat stöd från UICs affärsutvecklare och UIC-partner inom näringslivet som stöttar bolagen i arbetet med att utvecklas snabbt och undvika fallgropar på vägen mot framgång.

 

UIC Business Startup riktar sig till personer eller team som vill starta och driva innovativa företag. Programmet vänder sig också till etablerade företag som vill lansera en ny produkt eller tjänst på marknaden på ett snabbt och effektivt sätt.

I det första steget antas du till en Startup Bootcamp där du under en eftermiddag arbetar fram en första Lean Canvas. Med din Lean Canvas kan du sedan söka vidare till programmet UIC Business Startup.

Intresserad av UIC Business Startup?

 

 

Då kan du söka till ett UIC Business Startup Bootcamp-tillfälle. Under en eftermiddag arbetar du fram en Lean Canvas som därefter används till att ansöka till affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Startup.

KOMMANDE TILLFÄLLEN:

  • 20 augusti, kl. 13-17
  • 27 augusti, kl. 13-17
  • 3 september, kl. 13-17
  • 1 oktober, kl. 13-17
  • 5 november, kl. 13-17
  • 3 december, kl. 13-17
  • 10 december, kl. 13-17

Frågor? Kontakta Lars

Lars Dahlbom
Programansvarig UIC Business Startup

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs också om

Våra UIC-partner