Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Inbjudan till internationellt life science-webinarium 7 februari

UIC bjuder in till ett internationellt life science-webinarium som äger rum den 7 februari kl. 15-16.

Titeln på webinariet är ”Why is managing a technology company not like managing hairdressers?” där managementkonsulten och biotech-entreprenörenMichael O’Neill delar med sig av sina erfarenheter. Webinariet organiseras av Tartu Biotechnology Park i Estland.

Webinariet är det andra i ordningen i den serie av webinarier som initierats av ett nätverk av inkubatorer i Europa där UIC ingår.

Kort beskrivning av webinariets innehåll: 
”Management is mainly about people. Most management books are written about and for large organizations. Are there any differences in managing people in small organizations? Are there special circumstances in life-science and tech companies that make them different from other (small) businesses? This webinar will look at some key factors in managing technology companies and offer guidance on how leadership sets the culture and behavioural expectations within a company.”

Anmälan
För kostnadsfri anmälan skicka ett mejl till info@uic.se senast tisdag den 5 februari. Ange namn, företag och telefonnummer i din anmälan. Skriv ”Webinarium” i ärenderaden.

Kontakta gärna Stina Thor på Uppsala Innovation Centre om du har några frågor, tel: 070-214 33 24 eller stina.thor@uic.se.

Välkommen!