Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Intresserad av internationalisering? Träffa UIC på Relationsdagen

UIC är medlem i nätverket Uppsala Going Global som deltar på årets Relationsdag den 16 april. Temat för dagen är Expansion och vi lägger tyngdpunkten på internationalisering. Kom och prata med oss om ditt företags potential för en utländsk marknad.

Uppsala Going Global finns på plats i sal B på Uppsala Konsert och Kongress under hela dagen. Här kommer vi att ha flera intressanta föredrag, en kryddad lunchföreläsning, paneldebatt där expanderande företag får råd, och en utställning med aktörer som kan det där om att ta företag till internationell nivå.

Tävla och få ditt företag som case på scenen hos experterna!

Inför dagen anordnar vi en tävling där de två vinnande företagen får gratis expertrådgivning på scen om sina möjligheter till internationell expansion. I priset ingår också inträdesbiljett till dagen (värde 2 950 kronor).

För mer information och tävlingsformulär: Tävling

Tävla senast 2 april!

Uppsala Going Global består av aktörer som finns till för att du som företagare snabbt ska kunna hitta rätt hjälp när du vill importera, exportera eller på annat sätt jobba internationellt. Läs mer om oss på www.uppsalagoingglobal.se

Följ Uppsala Going Global på Facebook, där finns både uppdaterat program och även rapportering under hela dagen den 16/4.

Anmäl dig till Relationsdagen på Relations webbplats, www.relation.se.

Välkommen!

 

För mer information
Stina Thor, marknads- och kommunikationsansvarig
Uppsala Innovation Centre
Tel: 070-214 33 24
E-post: stina.thor@uic.se