Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Vill du öka bolagets export? Anmäl dig till internationaliseringsprogram inom life science CRO

130924_program_jordglob

Lund Life Science Incubator, Uppsala Innovation Centre (UIC) och SahlgrenskaScience Park kommer gemensamt att erbjuda 15 bolag att delta i programmet ”Internationalisering för tjänstebolag inom life science (CRO)” som delvis finansieras av Tillväxtverket.

Programmet startar 7 november 2013 och pågår till 19 november 2014.

Under programmet får bolagen individuell rådgivning av en affärscoach med dokumenterad erfarenhet från den internationella marknaden. Bolagen deltar dessutom i fyra interaktiva möten med olika teman. Mötena pågår under en hel dag och vi träffas på fyra olika platser.

Läs mer om programupplägg och anmälan här>>  [länk till pdf]

Sista anmälningsdag 1 oktober

130924_Programinnehåll