Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Inbjudan till internationellt life science-webbinar 23/10: ” How to Generate Valuable Business Ideas in Medicine and Biotechnology”

”How to Generate Valuable Business Ideas in Medicine and Biotechnology”  är titeln på det webinarium som UIC bjuder in till onsdagen den 23 oktober kl. 15-16

UIC ingår i ett nätverk av inkubatorer i Europa som genomför en serie av webbinarier med aktuella teman.

Detta webbinarium hålls av Tartu University i Estland som bjudit in föredragshållaren Thomas Hedner från Innovation and Entrepreneurship inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

OBS: Om du inte har möjlighet att lyssna på webbinariet så kan du lyssna på en inspelning i efterhand. Meddela Stina Thor på UIC om du vill få tillgång till inspelningen, se e-post nedan.

Kort om webbinariet (eng.)

Thomas Hedner will talk about how to generate valuable business ideas in medicine and biotechnology. This webinar will equip small businesses with useful insight into doing business in life science and medicine field. Do we need more Life Science company start-ups? Thomas will provide an overview about innovation and challenges as an Innovator – what should the entrepreneur do and evaluate, how to detect opportunity and do we need life science intelligence strategy, what it is and how to execute?

Also, he talks about financing start-ups, different sorts of financing and risks. At the end of webinar, Thomas will talk about theory and practice – managing start-ups is the science of doing. During this part, he is providing different examples and suggestions.

Om Thomas Hedner (eng.)

Prof. Thomas Hedner, M.D., Ph.D., MBA. is a Partner of P.U.L.S. AB. He was an Associate Partner at P.U.L.S. Prof. Hedner is the Founder of DuoCort Pharma AB. He is an innovator at multiple PULS project companies. He held extensive research in cardiovascular medicine, pain, clinical pharmacology, health economy, and medical entrepreneurship. He serves as a Scientific Advisor at DuoCort AB. He serves as a Director of AnaMar Medical AB. He served as a Board Member of Ambria Dermatology AB.

Prof. Hedner is an Innovator and board member in several pharmaceutical start ups. He serves as the Head of the biomedical entrepreneurship programme at the University of Göteborg. He serves as Professor in clinical pharmacology at the Department of Medicine, Section on Clinical Trials and Entrepreneurship, Sahlgrenska Academy, University of Göteborg. He is an author of more than 400 scientific publications. Prof. Hedner has over 25 years of experience in clinical trials in a number of therapeutic areas at the University-based Clinical Trials Unit. He holds an M.D. degree and a Ph.D. in Medicine and Economics.

Anmälan
För kostnadsfri anmälan skicka ett mejl till stina.thor@uic.se senast måndag 21 oktober. Ange namn, företag och telefonnummer i din anmälan. Skriv ”Webbinarium” i ärenderaden.


Välkommen!

Uppsala Innovation Centre