Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Inbjudan till life science-webinar 13/3: ”From research to innovation: Business modelling for science based life-science projects/startups”

”From research to innovation: Business modelling for science based life-science projects/startups” är titeln på det webbinarium som UIC bjuder in till torsdagen den 13 mars kl. 15-16.

UIC ingår i ett nätverk av inkubatorer i Europa som genomför en serie av webbinarier med aktuella teman.

Detta webbinarium hålls av Tallinn Science Park Tehnopol som bjudit in föredragshållaren Alexander Lagerman som har en bakgrund inom forskningsbaserat entreprenörskap, exempelvis informationsportalen Dental24.

OBS: Om du inte har möjlighet att lyssna på webbinariet så kan du lyssna på en inspelning i efterhand. Meddela oss på UIC om du vill få tillgång till inspelningen, se e-post nedan.

Kort om webbinariet (eng.)
How do you transform research to innovation? How do you structure and test your business model? Life science business is generally characterized by complex markets, long developmental times and several pitfalls. The webinar will cover methodological concepts of how to structure precise business development where key commercial issues are mitigated early on. Examples from practice are from early stage life science projects.

Om Alexander Lagerman (eng.)
The speaker is Alexander Lagerman, who has a background in research-based entrepreneurship. Previously he was Project Manager for a pre-clinical pharmaceutical project, and currently he resides at Sahlgrenska Science Park in Gothenburg where he consults different researchers and entrepreneurs in business development. Furthermore, he is involved in an IT start-up called Dental24 which is an information portal for the profession in dental care.

Anmälan
För kostnadsfri anmälan skicka ett mejl till info@uic.se senast onsdag 12 mars. Ange namn, företag och telefonnummer i din anmälan. Skriv ”Webbinarium” i ärenderaden.

Välkommen!

Uppsala Innovation Centre