Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

UIC i Almedalen-debatt med bl a VINNOVA och Almi

Almedalen-debatt.jpg

UICs vd Per Bengtsson deltog i VINNOVA och SISP:s (Swedish Incubators & Science Parks) debatt ”Det nya nationella inkubatorprogrammet” som hölls i Almedalen den 1/7.

Per Bengtsson diskuterade tillsammans med bland andra Charlotte Brogren (VINNOVA), Göran Lundwall (Almi) och Hans Enocson (GE) kring erfarenheter och möjligheter framåt för det nya nationella inkubatorprogrammet som efter årsskiftet ligger under VINNOVA:s vingar.

Se inspelningen av debatten här (ca 1 timme).

Panelen på seminariet ”Det nya nationella inkubatorprogrammet”:
Per Bengtsson, vd Uppsala Innovation Centre, Charlotte Brogren, generaldirektör VINNOVA, Klementina Österberg, vd GU Holding, Göteborgs Universitet, Eva Fors, Affärs- & Marknadsdirektör, vVd Microsoft Sverige, Hans Enocson, Nordenchef General Electric, Göran Lundwall, vd/koncernchef Almi, Kent Persson, riksdagsledamot (V), Näringsutskottet, Hans Rothenberg, riksdagsledamot (M), Näringsutskottet. Moderator var SISP:s vd Magnus Lundin.