Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Bully Awards till 123on och Imint

bully-award-winner-imint-2014-3

UIC-bolagen 123on och Imint har utnämnts som vinnare av White Bulls tävling Bully Awards 2014, som syftar till att hitta framtidens kometer bland Europas unga teknikföretag.

Sammanlagt 60 europeiska bolag fanns med bland finalisterna, som valdes ut bland över 500 bolag. En panel av meriterade journalister och branschexperter utsåg slutligen 30 vinnare vid den femte årliga ceremonin i Barcelona.

Vinnarna delades in i tre kategorier:

• Yearlings: bolag som söker eller fått sådd- eller affärsängelinvestering

• Young Bulls: bolag som söker eller har fått A-finansiering

• Longhorns: tillväxtföretag

123on vann i kategorin Yearlings vilket innefattar bolag som söker eller har fått sådd- eller affärsängelinvestering. 123on ligger i bräschen för nya sätt att använda videoklipp i mobilen, vilket maximerar upplevelsen för konsumenter och för producenter som nu får en ny kanal direkt till målgruppen. Företaget samarbetar med flera av världens största rättighetsägare. 

Imint, Image Intelligence, (bilden) är verksamma inom mjukvara för bildanalys och videooptimering, kammade hem segern i kategorin Young Bulls. I samband med konferensen lanserade Imint den första prototypen avVidhance Mobile, som i full realtid tar bort det oavsiktliga gungandet och skakandet vid filmning med en handhållen Android-mobil.