Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

The Lean Startup Conference live

lsclogo

För tredje året i rad livestreamade Uppsala Innovation Centre The Lean Startup Conference som samlar alla de stora namnen inom Lean Startup-rörelsen tillsammans med över tusen entreprenörer.

UIC var den enda utsedda partner i Sverige som sände The Lean Startup Conference som äger rum i San Francisco.

Livesändningen var mycket uppskattad bland åhörarna hos UIC, som fick möjlighet att inspireras av framgångsrika entreprenörer och lära av experternas tips och rådLars Dahlbom berättade också om hur UIC stöttar tidiga bolag genom Lean Startup i affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Agile.

LeanStartupConf

Om Lean Startup
Lean Startup är ett koncept för att snabbt riskminimera en affärsidé och ger ett systematiskt arbetssätt för att verifiera och utveckla affären. Konceptet används av framgångsrika företag i bland annat Silicon Valley och bygger på att testa idéer mot riktiga kunder i ett tidigt skede för att ta reda på om man utvecklar något som kunderna vill ha – och vill betala för. Att göra rätt från början.