15 januari 2015

Frukostseminarium i Södertälje 29/1 – Maxa din säljpotential

Få nya kunder och öka din försäljning

Att ha en strategi inom försäljning hjälper alla typer av företagare på vägen. Hur får jag som företagare nya kunder, hur utvecklar jag existerande kunder och hur får jag kunder som är återkommande?

Vi kommer få lyssna till Lisen Olander från Made for Sales och Roger Baakki vd på Södertäljebolaget N4 Teknik. N4 Teknik har haft en stark tillväxt det senaste året och har byggt upp en bra kundportfölj.

När en säljare drabbas av s.k. säljhinder slår bromsen in och säljarens förmåga att ta actions motverkas med utebliven intäkt eller i värsta fall tappad kund som konsekvens. Under föreläsningen ger Lisen dig tankar och idéer hur du kan sälja i linje med din fulla potential.

Tid: 29 januari, kl. 08:00-09:00 (frukost från kl. 07:30)
Plats: Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 14A, hörsal 203A2

Anmäl dig här!

Seminariet är kostnadsfritt och är ett samarbete med CONNECT Öst, UIC Södertälje och Södertälje Kommun. Under frukostmötet serveras även frukostmacka och kaffe/te.

BaakkiVi kommer få lyssna på Roger Baakki vd på N4 Teknik. Hur gör N4 för att lyckas skapar den positiva trenden? Hur får man en verksamhet att växa utan att få växtvärk och påverka sina kunder negativt? Möt företaget som bygger på lean-filosofin. N4 är ett nystartat företag i Södertälje som levererar tjänster inom Scientific & Industrial-området.

OlanderLisen Olander har en examen i personalvetenskap. Hon började sin karriär inom ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Sedan dess har hon byggt på sig gedigen erfarenhet av försäljning från att ha arbetat i olika säljroller, nationellt och internationellt. Lisen kommer berätta om de 12 identifierade säljhindren som minskar inte bara intäkten för företaget utan drabbar också den individuella säljarens/konsultens lön och inte minst självkänsla.

loggor