17 februari 2015

123on i avtal med Red Bull + Bollywoodproducent

123on_RedBull

123on ligger i bräschen för nya sätt att använda videoklipp i mobilen, vilket maximerar upplevelsen för konsumenter och för producenter som nu får en ny kanal direkt till målgruppen. Företaget samarbetar med flera av världens största rättighetsägare. Nu har 123on även tecknat ett globalt samarbete med Red Bull MOBILE och med indiska Bollywoodproducenten Shemaroo Entertainment Ltd.

Avtalen  innebär att Red Bulls kunder och Bollywoodfans nu automatiskt kan hålla sig uppdaterade med de bästa Bollywoodklippen eller Red Bull-videor med den nya funktionen ”Video of the Day”.

Mobilanvändarna kan också njuta av spännande Red Bull- eller Bollywoodvideor vid varje inkommande samtal, när de kollar telefonen med appens funktion Video Wallpaper ‒ eller överraska sin familj och vänner genom att välja den video som deras vänner får se när de ringer till varandra.

123on-appen finns tillgänglig att ladda ner på Google Play (https://goo.gl/dtl5Tv).