17 april 2015

7 UIC-bolag ställer ut med UIC på ICT-dagen

Den 21 april äger ICT-dagen rum på Uppsala Konsert & Kongress. Bakom evenemanget står nätverket ICT Uppsala i samarbete med arrangören Relation.

Uppsala Innovation Centre ställer ut och har med sig spännande företag inom ICT-området. UIC-bolagen som deltar är: Night Node, Kontigo Care, Animech Technologies, Frija/Ung Livsstil, Plick, Wahoo och Envirohealth Matters/Toxxscan.

Några av de ämnen som kommer att lyftas är hur tekniken går framåt i rasande fart och att det konsumeras via nätet som aldrig förr. Den nya tekniken öppnar nya möjligheter och marknader. Vad händer på nätet nu och i framtiden, hur kommunicerar vi med varandra och hur ska man som företagare förbereda sig för den nya generationen och deras sätt att agera och driva företag?

ICT-dagen är öppen för ICT Uppsalas/Mötesplats Relations medlemmar och deras gäster.

Läs mer om ICT dagen här.