15 juli 2015

Välkommen till UIC-dagen 20/8

UIC-dagen

Varmt välkommen till UIC-dagen 2015 där du får möjlighet att träffa spännande UIC-bolag, lyssna på intressanta föredrag – och inte minst nätverka tillsammans med många företagare, entreprenörer och aktörer inom näringsliv och universitet.

Anmäl dig här – redan nu eller senast den 14 augusti

Se hela programmet i PDF-format här

Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, 753 31 Uppsala
Datum: Torsdag 20 augusti 2015
Tid: Kl. 14:00-18:15 med efterföljande mat och mingel.
OBS: Registrering från kl. 13:30.
Sociala medier: #UICdagen


PROGRAM

Konferencier: Annika R. Malmberg Hamilton

Registrering: kl. 13:30-14:00

* Välkommen! Höjdpunkter under UIC-året
Per Bengtsson, vd UIC

* Pitchparad
Åtta entreprenörer från UICs program presenterar sina affärsidéer på två minuter.

* Karriären som groggvirke
UIC-bolaget Kontigo Care har tagit fram det smarta systemet Triple A, som är utvecklat av alkoholister för alkoholister. Allt för att minska risken att falla in i ett beroende samt minska antalet återfall under och efter behandling. Vd Daniel Benitez är själv nykter alkoholist och berättar om sina egna erfarenheter — och om företagets spännande skede med lansering och listning på First North i juni (#KONT).

PAUS

* Årets SKAPA-stipendier
Delas ut av Peter Egardt, Landshövding i Uppsala län.

* UICs nya alumner och affärspartner välkomnas

* Tändvätska för hela teamet:
Att skapa framgång för – och inom – företaget

Hur skapar man framgång för företaget? Hur skapar man vinnande team? Hur hanterar man motgångar och misslyckanden? Annika R. Malmberg Hamilton har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, olika sorters team och företagare – till framgång och förbättrade resultat. Hennes inspirerande föreläsningar är fyllda med konkreta tips och verktyg om hur man skapar framgång för, och inom, företag.

* UIC-dagen avslutas med mat och mingel

Se hela programmet i PDF-format här