7 september 2015

SvD om UIC-projekt: ”Samarbete över gränserna ska ge fler företag”

SvD Näringsliv har uppmärksammat den satsning som UIC och sju övriga företagsinkubatorer och science parks gör för att fler företag i östra Mellansverige ska kunna uppnå en omsättning på 100 miljoner kronor.

SvD Näringsliv 150906:Samarbete över gränserna ska ge fler företag

UICs pressmeddelande 150907:33 mkr satsas för fler storföretag i östra Mellansverige

Bakom projektet Växtzon står följande företagsinkubatorer och science parks i östra Mellansverige: Uppsala Innovation Centre, Create Business Incubator,Munktell Science Park, LEAD, Vreta Kluster, Norrköping Science Park, Västerås Science Park och Inkubera. Växtzon är ett treårigt regionalfondsprojekt som finansieras av Tillväxtverket.

 

Logga_Microsoft_Offic_EUlogo_c_RGB