18 november 2015

PharmaRelations ny UIC-partner

Uppsala Innovation Centre välkomnar det nordiska rekryterings- och bemanningsföretaget PharmaRelations som ny UIC-partner. Företaget är specialiserat inom området life science och tillhandahåller kompetens genom tjänsterna uthyrning och rekrytering.

PharmaRelations_Fredrik Anjou

PharmaRelations kunder är företag inom läkemedel, medicinteknik, bioteknik, egenvård (OTC), dentalvård och djurhälsa. Som UIC-partner kommer företaget att hjälpa UIC-bolag inom life science – både startups och mer etablerade bolag – med rekrytering, rådgivning och interim bemanning av nyckelpersoner.

– Att stötta UIC och UIC-bolagen med att hitta rätt kompetens är mycket spännande för oss. Vi har erfarenhet, kunskap och nätverk inom life science som ofta är avgörande för bolag inom dessa områden. Vi ser oss som en stark UIC-partner med en gedigen erfarenhet som kommer UIC-bolagen till gagn. Vi ser detta som ett långvarigt samarbete och ser fram emot att hjälpa UIC-bolagen att bli ännu mer framgångsrika, säger Fredrik Anjou, vd på PharmaRelations.

På  bilden: Fredrik Anjou, vd på PharmaRelations

För mer information:
Torbjörn Ströberg, Business Development Advisor
PharmaRelations
Tel: 018-12 01 22 78
Mobil: 070 165 22 78
E-post: torbjorn.stroberg@pharmarelations.se

Stina Thor, marknads- och kommunikationsansvarig
Uppsala Innovation Centre
Tel: 070-214 33 24
E-post: stina.thor@uic.se

Om PharmaRelations
PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och bemanningsföretag specialiserat inom Life Science och läkemedel. Vi har kompetens av hög kvalitet inom tjänsterna Uthyrning, Rekrytering och Outsourcing. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom läkemedel, medicinteknik, bioteknik, egenvård, dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den nordiska marknaden. www.pharmarelations.se, www.pharmarelations.com