29 april 2016

Happy L-Lord kategorivinnare för bästa affärsidé på Venture Cup

Adventure_Box_screenshot

Adventure Box

Efter hård konkurrens och en tuff juryrunda har Venture Cups jury nu tagit fram de bästa affärsidéerna i varje region för våren 2016. UIC-bolaget Happy L-Lord som utvecklar spelet Adventure Box är en av vinnarna i kategorin Affärsidé inom region öst.

Happy L-Lords spel Adventure Box gör det enkelt för vem som helst att skapa och dela egna datorspel på webben. Användaren kan importera sin Minecraft-värld, editera den, skapa figurer och berättelser. Spelen kan sedan delas och spridas på webben.

Vinsten kom i samma veva som bolaget genomför en finansieringsrunda och dessutom lanserar ett stort antal uppgraderingar på Adventure Box med fler karaktärer och funktioner.

Teamet på Happy L-Lord har koppling till Handelshögskolan i Stockholm och Kungliga tekniska högskolan.

Happy L-Lord får stöd i sin affärsutveckling genom UICs program UIC Business Accelerator.