23 juni 2016

Bertil Ahlqvist förstärker UIC Södertälje

UIC förstärker nu sin verksamhet i Södertälje med Bertil Ahlqvist som affärsutvecklare och kontaktperson för tillväxtföretag i kommunen.

Bertil Ahlqvist på UIC Södertälje

Bertil Ahlqvist på UIC Södertälje

Bertil Ahlqvist kommer att vara kontaktperson för nya och befintliga tillväxtbolag inom UIC tillsammans med Anders Nordström, som är ansvarig för UIC Södertälje.

Bertil har cirka 20 års erfarenhet från läkemedels- och biotechindustrin och har även gedigen kunskap om affärsutveckling samt uppstart av nya innovativa bolag. Han har också ett brett kontaktnät inom Södertäljes näringsliv.

Som affärsutvecklare på UIC Södertälje kommer Bertil att dela med sig av sin erfarenhet från ledande positioner inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och affärsutveckling både i stora och små bolag, nationellt såväl som internationellt, exempelvis BioArctic Neuroscience, Orexo och AstraZeneca.

Parallellt med uppdraget på UIC Södertälje arbetar Bertil som verksamhetschef inom Friluftsfrämjandet Region Mälardalen, en region med över 50 lokalavdelningar och 34 000 medlemmar.

Kontaktuppgifter:
Bertil Ahlqvist, Business Development Advisor
UIC Södertälje
Tel: 073-071 54 97
E-post: bertil.ahlqvist@uic.se