9 november 2016

Växtzon 18/11: Våga växa – tillväxt och expansion i en tid av förändring

 

banner_loggor

Kvinna i karriären? Missa inte detta spännande frukostevent den 18 november som vårt samverkansprojekt Växtzon genomför tillsammans med Passion for Business – affärsmagasinet för kvinnor i karriären. Lyssna bland annat på Maria Winkvist på UIC- och Växtzon-bolaget Kontigo Care, regeringens startupansvariga Marie Wall och Maria Dalmalm från Klarna.

OBS: Vi på UIC har begränsat antal gratisbiljetter. Mejla info@uic.se om du vill få en kod för en kostnadsfri biljett.

Först till kvarn!

När? Fredag 18 november 7.30 – 9.30
Var? IVA, Grev Turegatan 16, Stockholm

Marie Wall | Startupansvarig på Näringsdepartementet:
Startups skapar jobb, välfärd och nästa generations storföretag.
Erfarenheter från arbete inom startups och som investerare på
riskkapitalbolag.

Maria Dalmalm | Nordisk strategichef på Klarna: Resan med
Klarna och trenderna som är avgörande för ditt företags framtid.

Maria Winkvist | Produktchef på snabbväxande Växtzonbolaget
Kontigo Care: Morgonens case story – från startup till börsbolag.

För mer information och anmälan

Om Växtzon
Växtzon är ett samverkansprojekt i östra Mellansverige där målet är att fler innovativa företag i regionen ska kunna uppnå en omsättning på 100 miljoner kronor. I projektet ingår nio företagsinkubatorer och science parks i Linköping, Uppsala, Eskilstuna, Norrköping, Strängnäs, Västerås och Örebro: Create Business Incubator, Inkubera, Mjärdevi Science Park, Munktell Science Park, Norrköping Science Park, Strängnäs Business Park, Uppsala Innovation Centre, Vreta Kluster och Västerås Science Park. Ambitionen är också att skapa en innovationsfrämjande struktur över regiongränserna, vilket ska komma företagen till nytta oavsett var i östra Mellansverige de är etablerade. Växtzon är ett regionalfondsprojekt finansierat med 38 miljoner kronor från EU:s strukturfond genom Tillväxtverket och pågår till 2018. www.växtzon.se

 

 

 

 

 

Välkommen!