Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

UIC Business Startup Demo Day

Den 13 juni avslutades vårens affärsutvecklingsprogram UIC Business Startup med ett välbesökt öppet hus – UIC Business Startup Demo Day – där deltagarna demonstrerade sina affärsidéer.

Besökarna fick möjlighet att rösta på de bästa affärsidéerna och mingla med varandra och UIC-bolagen.

Läs mer om UIC Business Startup

Deltagarna i vårens UIC Business Startup var:

Eko Grönovation
Ett nytt koncept inom vertikal odling. Ger smakrika sallader och örter året runt, utan bekämpningsmedel. Använder hi-tech sensors, helt automatiserat upplägg med recirkulerad hydroponic växtnäringssystem. Denna typ av odling är miljövänlig och minskar koldioxidavtryck.

M&D Solutions
Effektivisering av samarbete mellan privatpersoner, företag och försäkringsbolag.

Spinckel Invest
Företaget ska utveckla och driva en plattform som möjliggör: (1) att entreprenörer/startups i tidigt skede och etablerade bolag möts och tillsammans ansöker om offentliga medel för att skapa innovation och nya affärsmöjligheter, och; (2) att investerare skapar utlysningar (likt myndigheter) som entreprenörer/startups i tidigt skede kan ansöka om för sina innovationer och affärsmöjligheter.

The Happy Defender
Tillverkar designade fenderstrumpor som sprider glädje bland båtfolk över hela världen. Glädje, inte bara över en lite roligare design. Akryltyget använder återanvänd plast från världshaven. På det sättet försvaras både båten och världshaven som vi färdas på.

Bullux Board
Företaget ska producera skräddarsydda longboards och cruiserboards gjorda av kolfiber och sälja dem genom en webbplattform.

Irisind Technologies
Erbjuder Avos, en molnbaserad callcenter-mjukvara för effektiv kommunikation, försäljning och marknadsföring.

Lifestyle Encyclopedia
En livsstilsapp som bygger på beteendemodifikation med hjälp av färger. Ger möjlighet för människor att se helheten i sina liv gällande mat- och motionsvanor, sömn, stress, psykiskt välbefinnande med mera.