Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

123on och CheckProof växer med Växtzon

123on och CheckProof har antagits till samverkansprojektet Växtzons program Växtzon Accelerator. Detta innebär att nio inkubatorer och science parks i östra Mellansverige kommer att arbeta tillsammans för att ge företagen de bästa förutsättningarna för att öka tillväxttakten och öka sin omsättning. Målet för Växtzon är att fler tillväxtföretag i regionen ska växa och kunna nå en omsättning på 100 miljoner kronor.

123on har med stöd av Google utvecklat en ny ”fan engagement-plattform” som hjälper exempelvis sociala medier-profiler, föreningar, artister eller idrottare att öka engagemanget med sin målgrupp och samtidigt kunna tjäna pengar på sitt intresse och sin passion.

CheckProof erbjuder ett system och en app som förenklar kontroller, inspektioner och rutiner samt avvikelsehantering direkt i en smartphone eller surfplatta. Kunderna kan i ett lätt webbanvändargränssnitt skräddarsy checklistor och följa upp felärenden och avvikelser från verksamheten. Allt sparas och dokumenteras via en molntjänst.

– Det här känns jättespännande. Vi tror och hoppas att det här kan öppna nya dörrar för oss. Viktigast för oss är nog att få tillgång till det nätverket av nyckelpersoner som finns vid alla dessa inkubatorer och science parks, säger Håkan Holmgren, vd på CheckProof.

Om Växtzon
Växtzon är ett samverkansprojekt där nio företagsinkubatorer och science parks i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Strängnäs, Uppsala, Västerås och Örebro samverkar för att fler företag ska växa och nå en omsättning på 100 miljoner kronor. De företag som drar nytta av Växtzon ges tillgång till alla nio parters kunskap, kompetens och nätverk för att snabbare skala upp sina verksamheter. I projektet ingår Create Business Incubator, Inkubera, Mjärdevi Science Park, Munktell Science Park, Norrköping Science Park, Strängnäs Business Park, Uppsala Innovation Centre, Vreta Kluster och Västerås Science Park. www.växtzon.se