1 mars 2018

Välkommen till UIC Business Startup Demo Day 15/3!

Under sen eftermiddag den 15 mars håller UIC öppet hus då du är välkommen att träffa deltagare i årets första omgång av UIC Business Startup när de demonstrerar sina affärsidéer.

Som gäst får du möjlighet att rösta på de bästa idéerna och mingla med UIC-bolagen plus övriga intressenter.

Ta gärna med en vän/kollega!

Datum: 15 mars
Tid: Öppet hus kl. 16-19
Plats: Hubben, Dag Hammarskjölds väg 38, Uppsala

Anmälan till event@uic.se senast den 13 mars.

Här är deltagarna du träffar på Demo Day!

4mpt Ger företag möjligheten att anställa mer relevant och effektiv personal till sin verksamhet med hjälp av ett unikt personlighetssystem.

Act & Eat Erbjuder naturlig och vegetarisk färdigmat förpackad på ett tilltalande sätt till aktiva individer.

ANSVAR ANSVAR är en certifiering för läkemedelsföretag som vill ha en hållbar värld. Ansvar hjälper dedikerat till att ta miljöansvar i produktion för att uppnå världens och individers egna miljömål.

ChemoScan Cancerpatienter genomgår farliga läkemedelsbehandlingar utan garanti för att de kommer fungera. ChemoScan hjälper läkare att välja bort ineffektiva läkemedel för att minska patienters lidande och reducerar kostnaden för icke-fungerande cytostatika i cancervården.

DrDigital DrDigital har skapat en app för privatpersoner med begränsad IT-kunskap. Det är effektiva och roliga IT-kurser för äldre, för att få dem mer delaktiga i samhället och ha kontakt med sina anhöriga.

Hyperkonkret Ett individanpassat digitalt verktyg som hjälper föräldrar att hjälpa sina barn med skolämnen utifrån barnets egna förutsättningar.

LeafyMade LeafyMade ersätter papperstallriken mot en miljövänlig, organisk variant gjord av löv.

MealMatch Receptappen MealMatch gör vardagen enklare och inspirerar till att hitta recept och utnyttja de resurser som finns hemma på ett snabbt och smidigt sätt.

Qaem Additive Manufacturing Qaem Additive Manufacturing är ett företag som sysslar med additiv tillverkning (3d-skrivare) för att hjälpa andra bolag att komma i framkant med teknologin och säkra sin plats i framtidens produktion. Qaem AM levererar konsultering, design samt produktion.

SoftRobot SoftRobot utvecklar AI-lösningar för att effektivisera administrativa och tidskrävande arbetsuppgifter. Företaget erbjuder en digital assistent som heter Aiida för redovisningskonsulter och revisorer.

Sun Labs Nordic Visualiserar solenergidata på ett enkelt och läroriktigt sätt som gemene man förstår. Företaget visualiserar detta i en webb-portal där det är enkelt att koppla upp och jämföra olika solcellsanläggningar.

SunBlocks SunBlocks är en finansiell produkt som erbjuder enkla investeringar i energisystem baserade på sol-el i utvecklingsländer.

Ullförmedlingen Ullförmedlingen är en arena för svensk ull genom att förmedla svensk ull, kunskap om svensk ull och kontakter inom den svenska ullbranschen. Ullförmedlingen möjliggör och förenklar inköp och försäljning av ull mellan fårägare och ullförädlare med det övergripande syftet att mer av den svenska ullen med dess bredd och olika kvalitéer från de svenska fårraserna ska komma till nytta och användning.

Vi ses på UIC Business Startup Demo Day!

PS. Vi bjussar på dricka och macka

Välkommen!