9 april 2018

Kom igång med affärsidén – utveckla ditt företag! Sök till UICs affärsutvecklingsprogram!

  • Har du en skalbar och nyskapande affärsidé?
  • Vill du komma igång med ditt företagande?
  • Vill du utveckla och bygga ditt företag vidare?

Då kan du söka till UICs affärsutvecklingsprogram för tidiga startups!

Låter det intressant? Ansök till UICs affärsutvecklingsprogram UIC Business Startup eller UIC Business Lab som genomförs en halvdag i veckan under tre månader. Båda programmen är kostnadsfria.

Gör så här!
Skicka in en anmälan till något av våra UIC Startup Bootcamps, se nedan. Under en eftermiddag arbetar du och/eller teamet fram affärsmodellen enligt Lean Canvas, som därefter används till att ansöka till våra affärsutvecklingsprogram.

Under UIC Startup Bootcamp ligger fokus på att tidigt identifiera värdet för kunder, vilka unika värden du kan erbjuda och hur du kan nå dessa kunder. Dessutom arbetar du med att definiera möjliga intäktsmodeller. Affärsutvecklare från UIC finns med och coachar!

Kommande bootcamps:

  • 23 april, kl. 13-17
  • 14 maj, kl. 13-17 (English)


Ansökan

Ansök till något av våra bootcamps senast veckan innan respektive datum. Skicka din ansökan till ansokan@uic.se och ange ”UIC Startup Bootcamp” i ärenderaden. Beskriv kort affärsidén, utmaningar i dag samt ev. önskan om specialkost. Ange också kontaktuppgifter till alla teammedlemmar som ska delta.

Frågor?
Kontakta gärna Anna Bondeson om du har frågor kring UIC Startup Bootcamp eller våra affärsutvecklingsprogram: anna.bondeson@uic.se eller 070-313 8059.

Välkommen!