21 november 2018

Global Entrepreneurship Week på UIC

Under hela november månad äger Global Entrepreneurship Week (GEW) rum där aktörer i 170 länder medverkar för att lyfta fram betydelsen av entreprenörskap och innovation.

Vi på UIC vill också lyfta entreprenörskap och affärsutveckling under GEW genom att arrangera två UIC Startup Bootcamps för personer eller företag som vill komma igång med sin affärsidé, ta fram en ny produkt/tjänst eller bara är nyfiken på Lean Startup.

Måndagen den 19 november bjöd UIC Södertälje in till UIC Startup Bootcamp på Södertälje Science Park. På måndag den 26 november genomför vi en bootcamp i Uppsala kl. 13-17.

OBS: Det finns fortfarande platser kvar på vår UIC Startup Bootcamp i Uppsala – anmäl dig här!


UIC Startup Bootcamp

På UIC Startup Bootcamp bjuder vi in till en intensiv workshop där deltagarna får komma igång med att utveckla sin, teamets eller företagets affärsidé i praktiken genom Lean Startup. Fokus ligger bland annat på att identifiera värdet för kunden och vilka kanaler som kan användas. Dessutom arbetar deltagarna med möjliga intäktsmodeller med affärsutvecklare från UIC som bollplank!