27 december 2021

Vi söker vikarierande kommunikatör

UIC erbjuder skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, kunskap, nätverk och finansiering till innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher. Vi är en del av Uppsalas innovationsstödsystem och hos oss får du arbeta med kommunikation riktad till eller som berättar om hållbara och framgångsrika företag och människor.

Din uppgift är att se till att innovativa människor hittar oss och vår verksamhet, våra program, där de får hjälp att utveckla sin affärsidé. Du gör det genom proaktiva aktiviteter av kampanjkaraktär och kommunikation i våra egna digitala och sociala kanaler.

Vår kommunikatör är tjänstledig och nu söker vi dig som vill vikariera 50% i ett och ett halvt år.

Arbetsuppgifter i sammanfattning:

  • Du jobbar nära vår programgrupp för att se till att fylla våra program via smarta och kreativa kampanjer.
  • Du ansvarar för att forma intressanta nyheter om oss och våra bolag och sedan dela dem i våra digitala och sociala kanaler.
  • Du har kontakter med media och du skriver pressmeddelanden etc.
  • Du stöttar vår eventansvarige med kommunikationen före, under och efter våra event.

Vi vill att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare. Du kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska och du kan hantera programvaror som vi använder för ändamålet, eller har förmåga att lära dig dem snabbt. Det handlar exempelvis om WordPress, Apsis, Canva och Notified.

Skicka din ansökan, ett personligt brev och ett cv, till karin.modeen@uic.se. Vi intervjuar löpande. Tjänsten kan tillträdas omedelbart och är ett vikariat till 30 juni 2023. Har du frågor om tjänsten, maila tommy.lindgren@uic.se