Har du en företagsidé och behöver hjälp att komma igång? Bolla med oss i ett Coachsamtal eller i ett Bootcamp. Det är gratis.

Vill du utveckla din affärsidé eller är det dags att skala upp? Vi har flera program som kan passa dig och ditt företag.

Utveckla din affärsidé

Låt inte din affärsidé bara vara en dröm.

Sätt upp mål för att ta första steget och verifiera din affärsidé. Skriv en strategi, utveckla ditt företag, attrahera kunder, bygg ditt nätverk, skapa ett starkt team, pitcha för investerare, skala upp, sälj, lyckas…


Få kunskap, nätverk och coaching kostnadsfritt från UIC.

UICs tjänster och erbjudanden

Ett UIC-bolags fördelar

I våra affärsutvecklingsprogram arbetar vi nära näringslivet, bland annat genom ett tjugotal UIC-partner som bidrar till UIC-bolagens utveckling genom seminarier, individuell rådgivning och direkta tjänster till bolagen.

UICs partner bidrar också till finansieringen av UIC. Dessutom har vi ett stort nätverk av handplockade affärscoacher i näringslivet som vägleder bolagen i deras affärsutveckling.

Bredda ditt kontaktnät

Delta i ett bootcamp

Utveckla din affärsidé

Prata med våra affärscoacher

Intressanta bolag

miljö

AirForestrys banbrytande teknologi gör det möjligt att gallra skog på ett helt nytt sätt, nämligen från luften med högkapacitetsdrönare. Det ger friskare och starkare skog med förbättrad biologisk mångfald samtidigt som AirForestry minskar koldioxidutsläppen, och ökar skogens förmåga att binda kol.

Re-inventing Forestry


Partner

Grant Thornton logo
RegSmart_logo
PHOSWORKSI_2023_Logo_Black@2x
Prevas

Eco-cluster

almi_logo
Connect Sverige
Stockholms handelskammare