Hitta rätt affärsutvecklingsprogram

Hur långt har du kommit med din företagsidé?

Du har en idé. Kanske upptar den redan dig och all din vakna tid, kanske har du redan bildat ett team. Eller så står du där i startgroparna, snart ska du iväg på din entreprenörsresa. Vi har affärsutvecklingsprogram för alla stegen på din resa.

Lägg till bra samarbeten för att ta sig ut i Europa, eller nå ut med idéer för rymden, så förstår du att UIC är något för dig. Nedan ser du vårt erbjudande. Du är också välkommen att kontakta någon av oss så guidar vi dig.

Rådgivning på UIC

Våra affärsutvecklingsprogram

UIC Startup

Kom igång

UIC Startup är till för innovativa affärsidéer som vill komma vidare i sin utveckling. Här får du arbeta med att utveckla din idé och säkerställa att den har förutsättningar att lyckas. Du får hjälp att identifiera och segmentera kunder och sedan testa din idé mot kunder.

Du behöver inte ha registrerat något bolag för att söka och delta i UIC Startup.

UIC Build

Utveckla

UIC Build är till för idéer som är redo att komma till nästa nivå. Programmet vänder sig till dig som redan har en initial affärsmodell men behöver något för att komma vidare.

Kanske är det finansiering, kanske ett större nätverk eller en effektivare organisation.

UIC Accelerator

Skala upp

UIC Accelerator är till för innovativa idéer som är redo att skala upp verksamheten i Sverige eller etableras på en internationell marknad.

UIC vill se er lyckas och tar inga ägarandelar, däremot får du som antas till UIC Accelerator erbjudande om en startinvestering på
600 000 kr från Linnéa Capital.

EuroIncNet

Ta dig ut i Europa

EuroIncNet är ett initiativ från UIC, ett nätverk där flera av Europas högst rankade inkubatorer ingår. Syftet är att öka UIC-bolagens möjlighet att etablera sig ute i Europa.

ESA BIC Sweden

Ta dig till rymden

ESA BIC Sweden, är Nordens första rymdinkubator och drivs av oss på UIC, ABI och Innovatum. ESA BIC Sweden är för dig som har en innovativ idé baserad på rymdbaserad teknik och information.

Swedish Scaleups

Expandera

Swedish Scaleups är ett samarbetsprojekt mellan inkubatorer och science parks i Mälardalen, UIC är en av dessa. Här får du hjälp med kompetensutveckling, kapitalanskaffning, internationalisering och allt annat som krävs för att växa ytterligare.

”Utan UIC hade vi aldrig varit där vi är idag. De har hjälpt oss hela vägen från en initial idé till en färdig produkt. Vi kan verkligen rekommendera dig som driver företag att söka något av UICs program!” – David Fagersand, vd och medgrundare, Indicio

Fördelar med att vara UIC-bolag

Stark koppling till näringslivet

En av UICs största fördelar är vårt starka partnernätverk, en samling kompetetenta företag som hjälper oss och alla våra UIC-bolag på flera sätt. Du möter dem som föreläsare och inspiratörer i våra program och på våra events.

Blir du ett UIC-bolag får du också tillgång till unika erbjudanden som hjälper dig och din idé mot era mål och drömmar.

Finanseringsstöd och tips för startups

Finansieringshjälp och andra ekonomiska fördelar

Söker du och antas till något av våra program får du ett inlogg där du får tillgång till mer matnyttig information. Verktyg, möjligheter att lägga upp egna nyheter på uic.se med mera. Där finns tips om hur du kan hitta olika typer av extern finansiering och där kan du söka finansiering via Vinnovas checkar. Antas du och din idé till UIC Accelerator erbjuds du 600 000 kronor från Linnéa Capital. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Partner

Grant Thornton logo
RegSmart_logo
PHOSWORKSI_2023_Logo_Black@2x
Prevas