Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

Funderat på att förverkliga en unik affärsidé? Vill du, ditt team eller företag gå från idé till kund på tre månader med start i december? Sök då till vårt kostnadsfria affärsutvecklingsprogram UIC Business Startup!

”Det borde vara obligatoriskt för alla startups att gå programmet.”
Mohammed Al-Hasnawi, Night Node

I UIC Business Startup får deltagarna den kunskap, vägledning och det nätverk som krävs för att snabbt komma ut på marknaden med en affärsidé. Affärsutvecklingsprogrammet bygger bland annat på koncepten Lean startup och Customer development som är etablerade bland framgångsrika startup-företag.

Deltagarna får bland annat stöd från UICs affärsutvecklare och UIC-partner inom näringslivet som stöttar bolagen i arbetet med att utvecklas snabbt och undvika fallgropar på vägen mot framgång.

Är du intresserad av UIC Business Startup?
Då kan du söka till ett Lean Startups introduktionstillfällen. Under en eftermiddag arbetar du fram en Lean Canvas som därefter används till att ansöka till själva affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Startup.

Gör så här!
Skicka in en anmälan till något av våra introtillfällen. Efter introduktionen sker ansökan till UIC Business Startup med den Business Canvas som arbetas fram under introt.

Höstens introtillfällen:
16 oktober, kl. 13-17
30 oktober, kl. 13-17
13 november, kl. 13-17

Nästa omgång av UIC Business Startup börjar den 7 december. Programmet är kostnadsfritt och genomförs varje torsdag eftermiddag under tre månader.

Anmäl dig/er genom att skicka ett mejl till Lars Dahlbom. Beskriv kort affärsidén och önskat datum för introtillfälle.

Lars Dahlbom
E-post: lars.dahlbom@uic.se
Mobil: 070-529 40 21


Pitchparad på UIC-dagen 2016

Se UIC-företagarna Josefin Liljeqvist och Carina Carlhed från UIC Business Startup pitcha på scen.

Josefin Liljeqvist pitchar Josefin Liljeqvist AB
www.josefinliljeqvist.com

Carina Carlhed pitchar ResearchMate
www.researchmate.se