En eftermiddag och en kväll om verkligheten bakom de fina orden

Envishet, nyfikenhet, samarbete, struktur och mod. Fem fina ord om vad som behövs för att bli entreprenör, men som bara blir ord om vi inte reder ut vad de kräver och innebär i verkligheten.

Tillsammans med Relation har vi satt ihop ett inspirerande program som varvar vassa pitchparader med tankeväckande föreläsare.

Vi har bjudit in:

Tobias Degsell. Kallad change maker, collaboration evangelist och thought leader. Själv tycker han att etiketter är till för soppburkar.

Sofia Kacim. Retoriker och talcoach som jobbat med chefer, politiker, forskare och artister. Rankades 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av branschtidningen Resumé.

Per Lange. Påstår att försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas, och har föreläst över hela världen.”The most effective sales training we’ve been through”, sa de som lyssnade på honom i Silicon Valley.

Moderator: vår favorit – skåningen, komikern och entreprenören Johan Wester

Några av årets innovatörer:

  • AirForestry. Skapar friskare skogar genom att gallra ut träd från luften med elektriska och autonoma högkapacitetsdrönare.
  • MedsBag. Utvecklar produkter som underlättar och tryggar vardagen för de miljoner människor i världen som bär på livsviktig medicin i vardagen.
  • Minolei. Minolei Cosmetics är en innovativ produktlösning som ger ett mycket mer hållbart oljefritt resultat samtidigt som formuleringarna känns lätta och fräscha på huden.

För mer information, kontakta