Indicio tog sig in på 33-listan

7 av 33 bolag på NyTekniks 33-lista är eller har varit med i något eller några av våra Program. Indicio är ett av dem. David Fagersand, grattis till platsen på listan! Vad betyder det för er?

– 33-listan är något vi har eftersträvat ända sedan starten av bolaget och vi har tidigare varit nominerade ett par gånger innan vi äntligen kom med på listan i år. Det är bland de bästa stämplar man kan få på att man är något stort på spåret.

Vad händer hos er just nu och hur går det?

– Just nu arbetar vi med att lansera ett stort samarbete som kommer att innebära att vi tillsammans med en partner börjar distribuera Indicio mot finanssektorn. Vi håller även på att rekrytera och kommer att gå från fyra till åtta anställda under det här året.

Berätta, vad tror du om framtiden för ert bolag?

– Vår produkt förbättrar idag träffsäkerheten på våra kunders prognoser med 40-60 %. Det är prognoser som används i ledningsgruppen och som ligger till grund för mångmiljardbeslut kring investeringar och personal. Värdet i vårt erbjudande mot kund gör att Indicio kommer att bli ett miljardbolag, hur lång tid det tar beror på hur vi lyckas exekvera vår marknadsstrategi.