OM UICUIC-PARTNER

Agenda Advokatbyrå

Agenda Advokatbyrå

Besöksadress: Dragarbrunnsgatan 36 C, Uppsala
Telefon: 018-18 90 00

Agenda Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå som arbetar över hela Mellansverige men med huvudförankring i Uppsala där vi har vårt kontor. Vi har både bred och djup kompetens inom all affärsjuridik som det moderna och innovativa företaget kan behöva hjälp med. Med utgångspunkt i affären och möjligheterna försöker vi hitta de enklaste och bästa lösningarna på de juridiska frågorna. Genom att vi internt fokuserar på erfarenhets- och kompetensöverföring får du hela tiden tillgång till vår samlade erfarenhet och kompetens. På vår hemsida (www.agendaadvokatbyra.se) berättar vi mer om Agenda och om hur vi arbetar.

Vi har nu varit partner till UIC under flera år och ser det som en stor förmån att få vara delaktiga i utvecklingen av innovations- och tillväxtföretag i regionen, som vi tycker är både angeläget och spännande. Bl. a genom vårt engagemang i UIC känner vi väl till de frågeställningar som kan vara aktuella för nystartade företag i allmänhet och kanske särskilt för innovationsföretagen inom UIC. Vår ambition är att leverera precis den rådgivning som just ni behöver. Ingenting annat.

Ring oss gärna och utnyttja oss som bollplank i olika frågor om företagande. Vi bjuder gärna på den inledande rådgivningen. Vi hoppas att vårt erbjudande skall kunna vara den dörröppnare till ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete som är syftet.

Välkommen till Agenda Advokatbyrå!

Kontaktpersoner

Yngve Kihlström
018 - 18 90 31
yngve.kihlstrom@agendaadvokatbyra.se

Lotta Wikman Öhman
018 -  18 90 26
lotta.wikman.oman@agendaadvokatbyra.se