Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, rådgivning och många andra företagsnära tjänster.

I dagsläget är vi ca 1450 medarbetare över hela landet och drygt 30 medarbetare i Uppsala, som tidigare var några av de största redovisnings- och löneaktörerna på marknaden; KPMG, PwC och DLN (Din Lön i Norden).  Genom förvärvet av Skeppsbron Skatt kan vi även möta efterfrågan på skatterådgivning.

Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring och att vara närvarande där entreprenörer är. Därför känns det självklart att bidra och vara en del av UIC.

Vi på Aspia brinner för att bidra med våra tjänster och vår kunskap till startups och tillväxtföretag och ser särskilt fram emot att göra detta inom UIC:s affärsutvecklingsprogram. Via vår digitala plattform ser vi till att bolagen är redo för att utvecklas och växa genom att redan från starten ha sin ”egen” ekonomiavdelning, eller precis de delar man behöver i den fas bolaget är i.

Vi har höga ambitioner och satsar på digitalisering och hög tillgänglighet så att företagare kan göra det som de är bäst på – ännu bättre.

Aspias erbjudande till UIC-bolag

Till alla UIC-bolag erbjuder Aspia följande:

Reducerat pris på affärsplattformen MyBusiness inklusive access till bokföringssystem och leverantörsfakturascanning. Månadspris första 12 månaderna 250 kr/månad därefter 450 kr/ månad. 3 timmar gratis hjälp med handledning kring löpande redovisning eller support kring
momsdeklaration att utnyttja inom 3 månader från uppstart av tjänsten.

Rabatt på bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration för bolaget. Under förutsättning att bolaget har endast ett fåtal transaktioner (<100 st) och att årsredovisningen upprättas enligt K2 erbjuder vi ett fastpris på 15 000kr första året. Året efter eller om bolaget har fler transaktioner är kostnaden ca 20 tkr/år (be om offert).

Till bolag i UIC Business Startup:

En gratis genomgång på ca 2 timmar där vi har en kort introduktion till redovisning och tillsammans diskuterar hur bolagets resultat och balansräkning kan se ut. Målsättningen är att skapa en enkel och anpassad kontoplan för att underlätta bolagets bokföring.

Till bolag i UIC Business Build:

En gratis genomgång på 4 timmar där vi diskuterar budget och likviditetsbudget. Målsättningen med denna genomgång är att öka förståelse för användandet av budget och likviditetsbudget samt ge en kort genomgång av några saker att tänka på vid budgetarbetet. Man kommer inte hinna göra en färdig budget på dessa 4 timmar.

Till bolag i UIC Business Accelerator:

En gratis genomgång på 4 timmar med en av våra auktoriserade redovisningskonsulter. Denna genomgång anpassas så mycket som möjligt efter bolagets behov och önskemål.

Aspia

Väderkvarnsgatan 17C 

Uppsala

010 – 210 33 00 

aspia.se/kontakt/uppsala

Anette Carlsson

010 – 212 60 31

anette.carlsson@aspia.se