OM UICUIC-PARTNER

AWA Sweden

AWA Sweden

Besöksadress: Gamla Torget 5, 753 20 UPPSALA
Telefon: 018-18 59 50

AWA är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt – intellectual property rights – med närvaro i både Europa och Asien (under varumärket AWA Asia). Med specialistkompetens inom juridik och teknik hjälper vi våra kunder att göra affärer av sina idéer och innovationer.

Startup-tjänster

Startup-tjänster – IP för det nyfödda företaget – är ett enklare sätt för startups att dra nytta av våra tjänster inom immaterialrätt.

Små företag och innovatörer kämpar ofta med ekonomin och tvingas göra prioriteringar mellan aktiviteter som marknadsföring, produktutveckling och immaterialrätt. AWA vill bidra till att göra tillvaron något enklare för dessa mindre företag och har därför tagit fram ett antal anpassade tjänster.

AWA garanterar följande:

  • En säker, smidig och kostnadseffektiv process – från första mötet med någon av våra konsulter till inlämning av IP-ansökan (för patent, varumärkes- eller designskydd).
  • Första mötet är kostnadsfritt.
  • Vi erbjuder fasta och konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster.

Vårt erbjudande inkluderar även avtal, till exempel ett sekretessavtal som kan användas när du träffar potentiella kunder eller samarbetspartners.

AWA startup-tjänster riktar sig till innovatörer och startup-företag som uppfyller följande: Företaget ska vara högst två år gammalt och inte omsätta mer än ca 500 000 kronor.

Kontaktpersoner för UIC-bolag:

Anna Eriksson
018 18 59 52
anna.eriksson@awa.com