OM UICUIC-PARTNER

Corem Property Group i Uppsala Business Park

Corem Property Group i Uppsala Business Park

Besöksadress: Virdings Allé 32, Uppsala
Telefon: 018-490 30 90

COREM I KORTHET

Klövern har gått samman med Corem Property Group sen 2021 och driver Uppsala Business Park. Vi är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag. Nu med ett ännu bredare produkterbjudande men framför allt ett oförändrat fokus på lokal förvaltning nära våra hyresgäster. Corem erbjuder effektiva lokaler i valda tillväxtregioner och är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning.

Vi strävar efter att utveckla fastigheterna till mötesplatser och arenor där kunderna kan öka sina affärer. I effektiva lokaler med bra service och mertjänster såsom bredband, telefoni, posttjänster samt konferensmöjligheter finns alla förutsättningar. Som hyresgäst och kund ska du alltid känna att vi vill underlätta din vardag. Med engagerade medarbetare kan vi tillföra det där lilla extra och personliga som hyresvärd och fastighetsägare.

UPPSALA BUSINESS PARK

Uppsala Business Park i Fyrislund erbjuder dig kontor och laborationslokaler i stimulerande Life Science miljö. Området kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen och området har en hög säkerhetsnivå. Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. 

Vi utvecklar ständigt vår service för att du med enkelhet ska bedriva ditt företagande här hos oss. Inom området finns bra service med restauranger, kontorsbutik, konferensrum för 6-90 personer, dagis, företagshälsovård, gym, massage, städ m.m.

FIRST OFFICE

Corems kontorshotell är samlade under varumärket First Office. First Office erbjuder effektiva, flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. First Office finns beläget i Kungsporten, i centrala Uppsala och i Uppsala Business Park. Vi erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Ni kan efter tecknat avtal flytta in direkt och snabbt komma igång med er verksamhet. 

Besök gärna vår hemsida corem.se för mer information, www.uppsalabusinesspark.se för att se mer om stadsutvecklingsprojektet UBP i Uppsala och www.firstoffice.se för att läsa mer om kontorshotell i Uppsala och runt om i Sverige.

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktpersoner

Sara Brännström
010-482 72 64
sara.brannstrom@uppsalabusinesspark.se