OM UICUIC-PARTNER

Klövern AB

Klövern AB

Besöksadress: Virdings Allé 32, Uppsala
Telefon: 018-490 30 90

UPPSALA BUSINESS PARK

Uppsala Business Park i Fyrislund erbjuder dig kontor och laborationslokaler i stimulerande Life Science miljö. Området kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen och området har en hög säkerhetsnivå. Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Vi utvecklar ständigt vår service för att du med enkelhet ska bedriva ditt företagande här hos oss. Inom området finns bra service med restauranger, kontorsbutik, konferensrum för 6-90 personer, dagis, företagshälsovård, gym, massage, städ m.m.

FIRST OFFICE

Klöverns kontorshotell är samlade under varumärket First Office. First Office erbjuder effektiva, flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. First Office finns beläget i Kungsporten och i Uppsala Business Park och erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Ni kan efter tecknat avtal flytta in direkt och snabbt komma igång med er verksamhet. Gå gärna in på hemsidan www.firstoffice.se

KLÖVERN I KORTHET

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klövern bedriver på flera orter Business- och Science Parks.

Vi strävar efter att utveckla fastigheterna till mötesplatser och arenor där kunderna kan öka sina affärer. I effektiva lokaler med bra service och mertjänster såsom bredband, telefoni, posttjänster samt konferensmöjligheter finns alla förutsättningar. Som hyresgäst och kund ska du alltid känna att vi vill underlätta din vardag. Med engagerade medarbetare kan vi tillföra det där lilla extra och personliga som hyresvärd och fastighetsägare.

Besök gärna vår hemsida www.klovern.se för mer information.

Välkommen att kontakta oss på KLÖVERN!

Kontaktpersoner

Sara Brännström
010-482 72 64
sara.brannstrom@klovern.se