OM UICUIC-PARTNER

Knowit

Knowit

Besöksadress: Fyristorg 6, 753 10 Uppsala
Telefon: 018-472 10 00 eller 0709-72 34 10

Knowit Uppsala är en del av Knowit-koncernen med nästan 4 000 anställda över hela Norden, Polen och Tyskland. I Uppsala har vi fokus på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina affärer, effektivisera sina processer och fatta rätt investeringsbeslut inom digital transformation och produktutveckling

Våra tjänster inkluderar bl.a. IT-strategi, konceptutveckling, verifiering av koncept, digital transformationsstrategi och givetvis fullskalig utveckling av digitala tjänster och produkter. När vi inte själva har möjlighet att hjälpa våra kunder med den tekniska utvecklingen så agerar vi ofta bollplank till företaget, vilket kan handla om att hjälpa till att välja leverantör av utveckling, stötta dig som beställare och verifiera att lösningen som tas fram är den bästa möjliga.

Våra kunder finns främst i Uppsala, men även i Stockholm. Bland våra kunder i Uppsala återfinns bl.a. STUNS, VBN Components, Lantbruksuniversitetet, Papershive, Fixi, Uppsala Universit, Uppsala Kommun, Region Uppsala, Svenska Kyrkan, SVA, UMC, Nwise, Läkemedelsverket och många andra.

KONTAKTPERSON

Magnus Tauvon, VD
0709-72 34 10 (växel: 018-472 10 00)
magnus.tauvon@knowit.se