OM UICUIC-PARTNER

Länsförsäkringar Uppsala

Länsförsäkringar Uppsala

Besöksadress: Fyrisborgsgatan 4, Uppsala
Telefon: 018 – 68 55 00

Vi gör det lite enklare att driva företag
Länsförsäkringar Uppsala är ett kundägt bolag med verksamhet i Uppsala län. Vi hjälper våra kunder till en trygg och enkel vardagsekonomi, och vår verksamhet omfattar bank, försäkring, pensioner och fastighetsförmedling.

Försäkra din verksamhet
Genom lokal skadereglering, förebyggande råd och tips samt en årlig genomgång av dina behov ger vi dig ett fullständigt och skräddarsytt skydd för företagets egendom. Vi ser även till att ditt skydd täcker eventuella skadeståndskrav eller ekonomiska förluster som ett avbrott i verksamheten kan leda till.

Skydda dig själv och dina medarbetare
Som företagare är det viktigt att du ger dig själv och dina medarbetare trygghet utöver lönen. Vi hjälper dig att hitta rätt bland pensions-, olycksfalls-, sjuk- och livförsäkringar. Vi kan skräddarsy tjänstepensionslösningen till dig och ditt företag.

Hantera din ekonomi och ta betalt
Här har vi samlat de betaltjänster som vi tror att du som småföretagare behöver. Rörelsekontot är grunden för att sköta företagets ekonomi och genom att koppla ett bankgironummer dit kan du enkelt sköta företagets in- och utbetalningar via vår internettjänst. 

Länsförsäkringar Uppsala sponsrar Årets Hallbarhetspris som delas ut årligen under UICs Julgransplundring. Priset tilldelas ett UIC-bolag vars affärsidé är hållbar och går i linje med ett eller flera av målen för hållbar utveckling i Agenda 2030.

Kontaktpersoner:
Jonatan Wilczkowski
018-68 57 36
Jonatan.wilczkowski@lansforsakringar.se

Ingela Björkman
018-68 57 16
ingela.bjorkman@lansforsakringar.se