PwC

Start-ups och tillväxtföretag är Sveriges framtid och vi på PwC drivs av att hjälpa dig att skapa, driva och utveckla ditt företag.

Hur tar du steget för att utveckla, förvalta och bygga ditt företag? Behöver du utveckla din affärsmodell för att stärka din position på marknaden? Oavsett om ditt företag är relativt nystartat eller om du skall skala upp till nästa nivå, så behöver du vara säker på att du är på rätt väg, att du har finansiering, bra styrning och följsamhet till olika regelverk.

Hos oss på PwC hittar du både rådgivning, verktyg och lösningar som hjälper dig att navigera för lönsamhet och tillväxt. Med lagkrav, nya regleringar, snabb teknikutveckling och höga krav från kunder blir det många frågor som du som företagare kanske har svårt att hantera själv i takt med att frågorna blir alltmer komplexa och tempot samtidigt allt högre. Därför utvecklar vi kontinuerligt tjänster inom olika områden som hjälper dig som företagare och ditt företag oavsett storlek och utmaningar.

På PwC:s kontor i Uppsala finner du ca 50 medarbetare som har kännedom om det lokala näringslivet i Uppsala och de utmaningar Start-ups och tillväxtföretag står inför. Vi är specialister inom revision, företagsekonomisk rådgivning samt skatte- och affärsrådgivning och via oss kan du även få tillgång till vårt nationella nätverk, där vi i Sverige är totalt 2 800 medarbetare på 34 kontor, samt vårt internationella nätverk.

Vår passion är att hjälpa entreprenörer samt små och medelstora tillväxtföretag – därför är vi partner till UIC.

PwC

Vaksalagatan 6

Uppsala

010 – 212 61 60 

pwc.com

Niclas Bergenmo

Auktoriserad revisor

niclas.bergenmo@pwc.com

010 – 212 60 33

Tobias Albing

Auktoriserad revisor

tobias.albing@pwc.com

010 – 212 60 23