Sally R tillbaka på 33-listan

Vi fortsätter nedslagen hos de sju UIC-bolagen som är med på Ny Tekniks 33-lista. Fredrik Tunberg, vd på Sally R, grattis till platsen på listan. Vad betyder den för er?

– Tack! Det är ett fint kvitto för teamet, styrelsen och våra ägare att det vi gör både är viktigt och att det märks. Eftersom vi var med på listan 2019 men inte 2020, så tycker jag att det här visar att vi hör hemma på listan och att inomhusluft antagligen aldrig varit viktigare eller mer uppmärksammat.

Vad händer hos er just nu och hur går det?

– 2021 kommer bli bolagets bästa år på alla sätt. Vi har nyligen genomfört större affärer med en rad fastighetsbolag och under nästa år lanserar vi produkter för Carbon Capture i fastigheter.

Berätta, vad tror du om framtiden för ert bolag?

– Covid-19 satte inomhusklimat och säker ventilation av fastigheter väldigt högt upp på agendan. Samtidigt måste fastighetsbolag världen över ställa in sig på hårdare regler och högre elpriser. Vår teknologi säkerställer luftkvalitén i kommersiella fastigheter samtidigt som den ger energibesparingar på uppemot 50%. Under 2022 kommer vi dubbla antalet anställda och ta oss in på viktiga marknader i Europa, så jag hoppas vi får vara med på 33-listan även då.