Smatter ny marknadsföringspartner till UIC

Foto: Smatter. Malin Stjernling, Björn Kallin, Desirée Karlsson Borsch, Sandra Pettersson

Foto: Malin Stjernling, Björn Kallin, Desirée Karlsson Borsch, Sandra Pettersson på Smatter 

Vi vet att närvaro i de digitala kanalerna är kritiskt för bolag i startup- och tillväxtfas. Därför har vi tagit fram tjänster där entreprenörerna själva anpassar insatsen månad till månad – allt för en kostnadseffektiv marknadsnärvaro som samtidigt är affärsdriven.

Björn Kallin, vd på Smatter.

UIC stöttar innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher med skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, nätverk, finansiering och den expertkunskap som krävs för att utvecklas. I affärsutvecklingsprogrammen arbetar UIC nära näringslivet, bland annat genom ett tjugotal UIC-partner som bidrar till bolagens utveckling genom sin expertkompetens och direkta tjänster.

Vi välkomnar vår nya partner smatter Smatter till UIC. Deras digitala marknadsföringstjänster är av stor betydelse för UIC-bolagen som strävar efter att effektivt nå sin marknad. Genom att utveckla digitala kanaler kompletterar Smatter våra befintliga partner och kommer att bidra ytterligare till UIC-bolagens utveckling.

Muktar Ahmed, programansvarig för UIC Startup

En stor del av UICs framgång är samarbetet med kompetenta och externa partner från det lokala näringslivet. Partner delar med sig av sin kunskap i UIC:s program och erbjuder UIC-bolag tjänster till ett förmånligt pris. Exempelvis inom mjukvaruutveckling, juridik, ekonomi, patent med mera.