Kom och fika med UIC i Södertälje

Vill du starta, utveckla eller skala upp ditt företag? UIC är en internationellt topprankad företagsinkubator och ger affärsutvecklingsstöd till innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher.

Kom och fika med Bertil Ahlqvist från UIC Södertälje på Acturum Biovation om du har frågor om UICs program, önskar mer info eller för tips för ditt företags tillväxt.

Kontakta Bertil för att bli insläppt, tel: 073-071 54 97 eller e-post: bertil.ahlqvist@uic.se.

Kommande datum:

  • 13 juni, kl: 09.00

Vi ses i fikarummet!

UIC - Södertälje kommuns företagsinkubator

UIC är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer och rankas som världens 4:e bästa företagsinkubator med universitetskoppling enligt UBI Global. 

Hos oss får innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher det affärsutvecklingsstöd, nätverk och den kunskap som krävs för att utvecklasskala upp och nå en internationell marknad. Med andra ord påskynda tiden till marknad samt minska riskerna i tidiga och ofta avgörande skeden. Målet är att fler livskraftiga tillväxtföretag ska utvecklas i Södertälje.

”Att ha UIC som professionellt bollplank och ta del av deras fantastiska nätverk är enormt värdefullt.”

– Johanna Haglund, vd på Metasafe

UICs affärsutvecklingsprogram

 

UIC erbjuder affärsutvecklingsstöd, kunskap och nätverk till innovativa startups och tillväxtföretag som vill utvecklas, skala upp och nå en internationell marknad. Efter avslutat program ska affärsidén eller företaget tagit nästa steg i sin affärs- och företagsutveckling.

Resultatet blir kortare tid till marknad och mer konkurrenskraftiga företag med hög överlevnadsgrad.

UIC har sin verksamhet i Acturum Biovation.

Utveckla företaget i våra affärsutvecklingsprogram

UIC är världens 4:e bästa företagsinkubator med universitetskoppling

Bakgrund

 

I juni 2012 beslutade kommunstyrelsen om en långsiktig satsning för att öka antalet tillväxtföretag i kommunen. Södertälje kommun utsåg då UIC till regionens företagsinkubator med uppdrag att stimulera till fler livskraftiga tillväxtföretag i kommunen. UICs initiala fokus i Södertälje var att erbjuda stöd kring entreprenörskap, kommersialisering och affärsutveckling inom life science-området, vilket efterfrågades efter Astra Zenecas nedläggning av forskningen. I dag stödjer UIC idébärare och företagare inom alla branscher i Södertälje.

Kontaktperson UIC Södertälje

Bertil Ahlqvist
Projektledare UIC Södertälje

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra UIC-partner