Toggle menu Sök
Toggle menu Sök

UIC ‒ Södertälje kommuns företagsinkubator

Vill du starta företag med en unik produkt/tjänst? Eller vill du utveckla företaget och kanske vässa affärsplanen? Står ni inför en uppskalning eller internationalisering?

Sök till något av UICs affärsutvecklingsprogram för företagandets olika faser.

Läs mer om UICs affärsutvecklingsprogram här

Tips! Anmäl dig till vårt seminarium ”Kommersialisering av innovationer” under Södertälje Science Week den 1/2 kl. 15-17! Läs mer här!

 

 

Om UIC Södertälje

UIC Södertälje erbjuder affärsutvecklingsstöd, kunskap och verktyg till innovativa projekt och tillväxtföretag som vill utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad.

Vi stödjer startups, entreprenörer, företagare, idébärare och forskare inom alla branscher i arbetet med att kommersialisera sina idéer och utveckla sitt affärsmannaskap. Målet är att fler livskraftiga tillväxtföretag ska utvecklas i Södertälje.

UIC är rankad som världens 10:e bästa, och Europas 5:e bästa, företagsinkubator. Läs mer om UIC här

UIC Södertälje har sin verksamhet i Acturum Biovation i området Snäckviken.

”Att ha UIC som professionellt bollplank och ta del av deras fantastiska nätverk är enormt värdefullt”.
Johanna Haglund, vd på MetaSafe

Bakgrund:
I juni 2012 beslutade kommunstyrelsen om en långsiktig satsning för att stärka innovations- och entreprenörsklimatet i kommunen. Södertälje kommun utsåg då Uppsala Innovation Centre till regionens företagsinkubator med uppdrag att stimulera till fler livskraftiga tillväxtföretag i kommunen. UICs initiala fokus i Södertälje var att erbjuda stöd kring entreprenörskap, kommersialisering och affärsutveckling inom life science-området, vilket efterfrågades efter Astra Zenecas nedläggning av forskningen. I dag stödjer UIC idébärare och företagare inom alla branscher i Södertälje.

För mer information kontakta:

Bertil_Ahlqvist

Bertil Ahlqvist, ansvarig för UIC Södertälje

E-post: bertil.ahlqvist@uic.se
Tel: 073-071 54 97