Var med och påverka vem som vinner! (Röstningen är stängd)

Välkommen till årets andra UIC Demo Day där du får möta vårens deltagare från affärsutvecklingsprogrammen UIC Business Startup och UIC Business Build när de demonstrerar sina affärsidéer – och du kan rösta på bästa affärsidé! Lär känna alla dessa spännande UIC-bolag och inspireras av innovativa idéer som är nyckeln till Sveriges välstånd.

Inspireras av bolagen och rösta på bästa idén, direkt här på sidan. Du har fem hjärtan att dela ut!

Läs artikeln om vinnaren, RoundBit, här!

3UPP Media

3UPP Medias digitala plattform tillhandahåller akademisk forskning för journalister och medieproducenter i ett tydligt och lättillgängligt format.

RoundBit

Direkt från kliniken och med stor förståelse för sjukvård skapar RoundBit kommunikationsverktyg som underlättar i vårdens kaosartade miljö. Med fokus på enkelhet och genomtänkta lösningar utvecklar de Dendrit som förenklar samverkan mellan vårdpersonal och minskar den kognitiva belastningen i arbetet.

roundbit.se/dendrit

Zigned

Zigned hjälper alla som vill signera dokument digitalt genom att sänka tröskeln för att börja använda tjänsten och genom att erbjuda en tillgänglig användarupplevelse utan begränsningar.

www.zigned.se

Signed by Mika

Signed by Mika utvecklar två hygienprodukter i nya svenska biomaterial som delvis ersätter oljebaserad plast. Båda produkterna utmärker sig genom en grönare livscykel, hög funktionalitet och attraktiv design.

www.signedbymika.com

HPVir

HPVir® erbjuder en kliniskt validerad, kostnadseffektiv hemprovtagning för identifikation av kvinnor med högre risk för livmoderhalscancer som bärare av kronisk HPV-infektion. Hemprovtagning 24/7 frigör resurser för både den enskilda kvinnan och sjukvården.

Delsbo mjöl och bröd

Vår förpackningslösning för färskmalet mjöl hjälper kunder och producenter uppnå en säker, ren och färsk produkt med ett lång hållbarhet och utan spill. Färskmalet mjöl kommer bli mer tillgängligt utan att behöva mala själv.

Storka

Storka stödjer personer som vill förbereda sig inför en graviditet genom att erbjuda ett vetenskapligt och evidensbaserat livsstilsprogram i en app med fokus på tiden innan befruktning. Att vårda sitt emotionella och fysiska välbefinnande med hjälp av livsstilsförändringar innan befruktning öppnar upp möjligheter till att stödja fertiliteten och det framtida barnets hälsa.

www.storka.co

Strong Rider Tech

Strong Rider Tech är en träningsapplikation som ger kunskap om rätt fysisk och mental träning för ryttare för att öka prestationen i sadeln. Via appen erbjuds en digital personlig tränare och ett individuellt träningsupplägg som både motiverar och sparar tid för ryttaren.

strongrider.se

Sustainable Advantage

Sustainable Advantage är ett SaaS bolag som genom digitala tvillingar & digitala verktyg hjälper företag att hitta lönsamma och klimatsmarta investeringar. Deras verktyg skapar prognoser och scenarier som kopplar lönsamma investeringar till energibesparingar och hållbarhetsmål inom elektrifiering och energisektorn.

www.sustainableadvantage.io

Xplir

Xplirs digitala processtöd effektiviserar börsbolagens årsredovisningsarbete och underlättar efterlevnad av nya regulatoriska krav. Samtidigt uppnås ökad informationssäkerhet och sänkta kostnader.

xplir.com

Oppioo

Oppioo är en digital fysisk aktivitets app för cancerdrabbade före, under och efter sin behandling. Genom att kombinera patientens behandlingsplan med en plan för fysisk aktivitet, ökar Oppioo patientens välmående och snabbar upp rehabiliteringen.

www.oppioo.com

BioSolutions

BioSolutions lösning för klimat och hållbarhet hjälper medvetna företag att kompensera sin påverkan genom lokalt engagemang som skapar nya affärer.

The Lagom app

The Lagom app hjälper medvetna konsumenter som eftersöker enkel tillgång till miljövänliga produkter genom en marknadsplats för lokala alternativ.

Easy Eat Dysfagikost

Easy Eat Dysphagic Diet utvecklar nya produkter för personer med tugg- och sväljsvårigheter baserat på behandling av köttprodukter för att minska dödsfallet på grund av brist på föda/mat-intag.

U-Brew

En enkel och skräddarsydd lösning för direkt och kontinuerlig analys av vattenbaserade miljöer genom mätning av flertalet parametrar.

UICs partner har exklusiva erbjudanden för bolag inom UIC