MathWorks

MathWorks utvecklar programvara för matematiska beräkningar. Samarbetet innebär att UIC-bolag och UICs alumnbolag får kostnadsfri tillgång till MathWorks program MATLAB och Simulink under ett år.

MATLAB är de tekniska beräkningarnas språk, en programmeringsmiljö för algoritmutveckling, dataanalys, visualisering samt numeriska beräkningar. Språket används ofta av ingenjörer och lärs ut vid matematikundervisning vid universitet och högskolor i hela Sverige.

Simulink är en grafisk miljö för simulering och modellbaserad konstruktion av multidisciplinära dynamiska och inbyggda system. Simulink används exempelvis inom reglerteknik och digital signalbehandling för multisimulering och modellbaserad design.

Programmen ger företagen möjlighet att på kortare tid, och med mindre resurser, skapa marknadsfärdiga produkter. Bolagen har möjlighet att använda MATLAB eller Simulink under ett år efter registrering av programvaran.

Registrera dig och markera att du tillhör företagsinkubatorn Uppsala Innovation Centre

Vill du få en  inblick i hur man skalar upp sitt system eller företag med hjälp av MathWorks verktyg? Se en presentation från MATLAB Expo av David Rich, som är Product Marketing Director på MathWorks. (30 minuter).

Kontakta Michael Camitz om du har frågor; michael.camitz@uic.se, 070-510 17 44.

Lime Go

Lime är en ledande CRM-leverantör i Europa, som erbjuder en helhetslösning till företag som vill ge den bästa kundupplevelsen.  

I över 30 år har vi hjälpt team inom sälj, kundtjänst och marknad att sätta kunden i fokus och få struktur på sin data. Vår breda produktportfölj håller jämna steg med ditt företags utveckling, och med intern expertis inom säljträning, ledarskapsutveckling och förändringsledning maximerar vi dina möjligheter att nå dina mål.

Lime Go är ett databerikat CRM-system för det mindre eller mellanstora företaget, och en perfekt språngbräda för ditt start-up! Hitta nya kunder med aktuell företagsdata, visualisera din säljpipe och mät resultatet av varje aktivitet du gör. Öka din försäljning genom att engagera dina köpare redan från början och skapa exceptionella kundrelationer.

Är du redo att sälja smartare?

Testa Lime Go gratis idag!

Kontakta Lime Technologies – Branschexpert på CRM (lime-technologies.com)

Kontakt för UIC-bolag:

Patrik von Berlepsch Lime Go

hello@lime-go.com +46462704800

Solidworks

Att starta ett företag från grunden kan vara en utmaning. Hur ska produkten konstrueras, testas och förberedas för tillverkning? SOLIDWORKS for Entrepreneurs erbjuder mjukvara, utbildning och marknadsföringshjälp tidigt i processen för att hjälpa dig förverkliga dina idéer och få igång din rörelse.

Solidworks erbjuder UIC-bolag 12 månaders licens av:

  • 3D EXPERIENCE- SOLIDWORKS CAD
  • MySolidWorks onlineutbildning
  • Marknadsföringsmöjligheter såsom talare på SOLIDWORKS-events och synlig i SOLIDWORKS kampanjer och sociala medier.
  • Hundratals guider, videos och artiklar med tips & tricks på hur du tar din produkt till nästa nivå

Intresserad av erbjudandet?

Läs mer på PLM Group för ytterligare info.
UIC-bolag kan ansöka här för att ta del av erbjudandet.

Kontakt för UIC-bolag:

Maria Matzner- Early Engagement
Mobil:+46 72 08 87 100
maria.matzner@plmgroup.se