Kom igång med din affärsidé

Oavsett var i livet en idé befinner sig kan den alltid komma till UIC. Den kanske precis har tagit sina första steg? Då hjälps vi åt så att den kan ta nästa. Kanske har den stannat i växten? Då hjälps vi åt med det.

Det spelar ingen roll hur stor eller liten, flygfärdig eller omogen. Vi ser till att alla idéer får det den behöver för att växa upp till det bästa den kan bli.

Se nedan, är det ett coachsamtal du behöver för att komma vidare eller kanske ett Bootcamp? Inga krav och det kostar inget. Är du osäker, hör av dig till oss, så guidar vi dig.

Deltagare på en bootcamp

Individuellt samtal – coachning för dig och din idé

Har du en knappt formulerad idé eller kanske ett nystartat företag? Oavsett var på resan du och din idé befinner er erbjuder vi kostnadsfria råd och feedback. Här får du tips och råd från erfarna affärscoacher, helt gratis och utan krav.

Hur funkar det?

Fyll i ditt telefonnummer på länken nedan och vad det är du vill få coachning kring. Du blir sedan uppringd av en av våra affärscoacher som bjuder på sin expertis och verktyg du kan använda för att ta nästa steg. Såklart har vi tystnadsplikt. Det korta telefonmötet är också ett bra sätt att lära känna UIC och våra affärsutvecklingsprogram.

Bootcamp – se vad din idé kan växa upp till

UIC Startup Bootcamp är vad det låter som – ett bootcamp för idéer. Här får du och din idé en eftermiddag tillsammans med affärs-utvecklare från UIC. Här är kraven låga och du behöver inte ha ett företag, det räcker med en innovativ idé som du tror på. Bootcamp är kostnadsfritt.

Hur funkar det?

Fokuset under eftermiddagen ligger på att identifiera vilket värde din idé ger människor, vilka unika värden du och din idé kan erbjuda samt hur du når potentiella kunder. Vi arbetar enligt modellen Lean Canvas för att definiera affärsmodellen och jobbet ni gör under UIC Startup Bootcamp kan användas till att ansöka till våra andra affärsutvecklingsprogram.

Vill du veta mer?

Kontakta Joacim Braunander
Affärsutvecklare
Joacim.braunander@uic.se
076-135 50 62

Kommande bootcamps

  

  • 11 Oktober (Svenska, digitalt), kl 13.00-16.00
  • 8 November (Engelska, digitalt), kl 13.00-16.00

Anmäl dig till något av våra UIC Bootcamps genom knappen nedan – senast tre dagar innan respektive datum.

Fördelar med att vara ett UIC-bolag

Kompetenta råd och hjälp med att söka finansiering

Ett coachsamtal eller en eftermiddag på UIC Startup Bootcamp är ett bra första steg in i UICs värld. Söker du och antas till något av våra program får du tillgång till kunskap, verktyg, bra erbjudanden från partners och möjlighet till att söka finansiering. Antas du till UIC Accelerator erbjuds du 500 000 kronor från Linnéa Capital.

Som UIC-bolag får du tillgång till UIC företagsinloggning där vi samlat bra information om olika möjligheter att söka finansiering, tips på användbara verktyg med mera. Vi berättar mer när vi ses och hörs.

Rådgivning
En växtbaserad burgare

Intressanta UIC-bolag

Havredals

Växtbaserade livsmedel med ett sortiment som sträcker sig utanför Sveriges gränser.