Livskraft till din idé

Oavsett var i livet en idé befinner sig kan den alltid komma till UIC. Den kanske precis tagit sina första steg? Då hjälper vi den ta nästa. Kanske har den stannat i växten? Då hjälper vi till med det.

Det spelar ingen roll hur stor eller liten, flygfärdig eller omogen. Vi ser till att alla idéer får det den behöver för att växa upp till det bästa den kan bli. Vi erbjuder flera affärsutvecklingsprogram men även individuell coaching där du kan checka din idé.

Utvecklas, skala upp

Har du eller ditt företag en ny affärsidé? Vill du starta företag? Har du startat företag, men vill få insikter om hur du bygger ett framgångsrikt och mer värdefullt bolag? Är det dags att ta nästa stora steg, skala upp eller lansera internationellt?

Då är UIC garanterat något för dig. Kontakta oss, förutsättningslöst, så ser vi vad vi kan göra för dig.

Skapa nya arbetstillfällen

En företagsinkubator har som mål att underlätta nystartade och etablerade företags resa mot tillväxt och framgång.

Ett av de mätetal vi årligen följer upp är hur många arbetstillfällen bolagen som är antagna till våra affärsutvecklingsprogram genererar.

UIC-partner

I våra affärsutvecklingsprogram arbetar vi nära näringslivet, bland annat genom ett tjugotal UIC-partner som bidrar till UIC-bolagens utveckling genom seminarier, individuell rådgivning och direkta tjänster till bolagen. UICs partner bidrar också till finansieringen av UIC.

Dessutom har vi ett stort nätverk av handplockade affärscoacher i näringslivet som vägleder bolagen i deras affärsutveckling. 

Det här är UIC

Hos oss får innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, nätverk, finansiering och den kunskap som krävs för att utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad. Resultatet blir kortare tid till marknad och minskade risker i tidiga och avgörande skeden.

I våra affärsutvecklingsprogram arbetar vi nära näringslivet, bland annat genom ett tjugotal UIC-partner som bidrar till bolagens utveckling genom seminarier, individuell rådgivning och direkta tjänster till bolagen. Dessutom har vi ett stort nätverk av handplockade affärscoacher i näringslivet som vägleder bolagen i deras affärsutveckling. 

Vi tar inte några ägarandelar i UIC-bolagen och kan därför vara en oberoende samarbetspartner till bolagen. Vår framgångsrika arbetsmodell bidrar till en hög överlevnadsgrad hos startups och tillväxtföretag inom UIC.


UIC-modellen i korthet

• Affärsutvecklingsprogram för företagandets olika faser.

• Ett stort nätverk av affärscoacher i näringslivet som är kopplade till UIC.

• Fokus på affärsutveckling, inte på uthyrning av lokaler.

• UIC tar inga ägarandelar och är därmed en oberoende samarbetspartner till UIC-bolagen.

• UIC har ett tjugotal partner som bidrar till UIC-bolagens utveckling genom seminarier, individuell rådgivning och direkta tjänster till bolagen. UICs affärspartner bidrar också till finansieringen av UIC.

Intressanta UIC-bolag

AirForestry

Avverka skog från luften med drönare, går det?

Ja, fråga AirForestry som har tagit fram ett skördeverktyg som flyger ut med en drönare. Väl på plats tar verktyget tag i toppen på trädet, kramar om det och kvistar trädet för att sedan såga av stammen.

Partner

Grant Thornton logo
PHOSWORKSI_2023_Logo_Black@2x
Prevas
RegSmart_logo