Brann AB

Era idéer kan vara värdefulla för många. Ni behöver försäkra er om rätten till er uppfinning, ert varumärke, er design och era domännamn. Om någon inkräktar på er egendom, försöker tjäna pengar på er idé, måste ni kunna försvara den.

Brann är en fullservicebyrå. Vi kan immaterialrätt och kommersiell juridik. Hos oss får ni ett komplett skyddsnät med patentansökningar, varumärkesregistrering, designskydd, domännamn eller copyright som kan vara de första viktiga stegen inför en kommersialisering. Vi ger er relevant rådgivning, via enskild konsult/jurist, eller via den av våra sex teknikgrupper som har rätt expertis för uppdraget. Kunnigt, omsorgsfullt, tids- och kostnadseffektivt.

Vi inspireras av uppdragsgivares och medarbetares kreativitet och förmåga att finna okonventionella lösningar. Vårt sätt att säkra våra kunders affärer är ofta nytänkande, inte minst när det gäller kommersialiseringen av intellektuellt kapital. Immaterialrätten har ett värde först när den används affärsstrategiskt och kommersiellt.

Vi är experter på immaterialrätt och har lång erfarenhet av att skydda idéer både nationellt och internationellt. Vi engagerar oss i frågor som gäller era möjligheter att strategiskt, affärsmässigt och ekonomiskt exploatera era idéer. Hur ni kan göra er idé mer unik. Hur den ska kvalitetssäkras. När och var det är taktiskt riktigt att registrera den. Vilka juridiska skyddsformer som är mest relevanta i det aktuella fallet. Vilka kommersiella avtal som parallellt behövs för att maximera möjligheterna till ekonomisk framgång och minimera riskerna för obehagliga överraskningar och
oväntade svårigheter.

Vi ser till att ni får ett komplett skyddsnät med patent, varumärkesregistrering, designskydd, copyright eller domännamn som ofta är de första viktiga stegen för att skydda och försvara det intellektuella kapitalet. Vi gör utredningarna, registreringarna, ansökningarna och uppföljningarna i aktuella länder. Vi försvarar dig vid intrång, i förhandlingar med leverantörer, kunder, konkurrenter eller andra intressenter som inte följer spelreglerna. Även i domstol om det behövs, i Sverige och utomlands.

I vårt samarbete med UIC ger vi rådgivning kring samverkan mellan immaterialrätt, konkurrensrätt och marknadsföringslagen.

Välkommen till Brann AB!

Specialerbjudande för UIC-företagare

Brann AB ger alla UIC-företagen 1 timmes gratis rådgivning inom IP-området.

PDF: Skydda dina idéer – på krita….!