Akademiska Hus

Akademiska Hus uppdrag är att tillsammans med universitet och högskolor stärka Sverige som kunskapsnation.

Tjänster, produkter och kostnader

Som en del i det uppdraget vill vi verka för att stärka möjligheterna för forskning att utvecklas till produkter och tjänster samt för företag att stärka samverkan mellan högskolor och universitet.

Erbjudande till UIC-bolag

För dig som deltar i UICs affärsutvecklingsprogram ger vi kostnadsfri rådgivning kring lokalfrågor. Med oss kan du diskutera frågor som hur du bäst matchar verksamhetsbehov med en passande lokal och vad som är viktigt att tänka på för att hamna rätt i läge och kostnad.

Under programtiden erbjuder vi tillsammans med SLU Holding AB, tre månader gratis workspace-medlemskap i Green Innovation Park www.greeninnovationpark.se med möjlighet att bland annat nyttja den aktivitetsbaserade coworkingmiljön. Ett erbjudande du inte får missa om du är nyfiken, vill dela med dig av dina kunskaper samt ta lärdom av andra i parken.

Vidare erbjuder vi en hyresrabatt motsvarande tre månadshyror under år 1 vid förhyrning av någon av våra övriga lokaler i Uppsala, under förutsättning av avtal tecknas på 1 år eller längre samt att lokalen hyrs utan större verksamhetsspecifika anpassningar.

Akademiska Hus

Artillerigatan 7

Uppsala 

010 – 557 24 00 

info@akademiskahus.se 

akademiskahus.se

Anna Mård

Strategisk uthyrare, Akademiska Hus

anna.mard@akademiskahus.se

070-628 32 16

Henrik Cyrén

Affärsutvecklare, SLU Holding/Green Innovation Park

henrik.cyren@slu.se

073 – 882 14 28