Innovationer, investeringar och affärsmöjligheter under årets Uppsala Innovation Day

Den årlig höjdpunkt som lockar innovatörer, investerare och näringsliv kommer äga rum 24 oktober i Uppsala. Förväntningarna är höga för detta års evenemang som lovar en djupdykning i ämnet investeringar med bland annat kända investerare på plats. “Det här är en chans att träffa de människor som vill och kan göra skillnad”

Uppsala Innovation Day 2022
Foto: Uppsala Innovation Day 2022

Årets Uppsala Innovation Day, UID, sätter fokus på investeringar och hållbart entreprenörskap, med ett imponerande program av talare som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och insikter. Med Shervin Razani, bland annat känd från Draknästet, Jenny Engerfelt, Investment Director på Voima Ventures och Evelina Anttila, vd på Wellstreet i spetsen är detta en möjlighet som inte får missas för alla som är intresserade av att bli investeringsbara och investera i innovativa startups.

Avgörande lösningar på planetens utmaningar står innovativa startups för. Innan dessa innovationer kan skapa nytta i samhället krävs tillgång till kapital och det osäkra världsläget har skapat ett tufft klimat på marknaden. Därför handlar årets Uppsala Innovation Day om investeringar. Vi bjuder in välrenommerade investerare som kommer dela med sig av råd samt stjärnentreprenörer som presenterar lösningar på akuta behov.

Niclas Stjernberg, vd UIC

Uppsala Innovation Day är en mötesplats för att utforska innovation, entreprenörskap och affärsutveckling i en inspirerande miljö. Det är också en chans för startups att visa upp sina innovationer och få värdefulla insikter. Förra året blev evenemanget fullbokat. Anmälan är obligatorisk för att säkerställa sin plats: www.uppsalainnovationday.se

För mer information:
Elin Smeds, Partner- & eventansvarig
UIC
Mail: elin.smeds@uic.se