Ta företaget till nästa nivå

I UIC Business Build får du ökad kunskap om affärsutveckling, finansiering och vad som krävs för att bygga affärskoncept och en organisation. 

I programmet får du möjlighet att utöka ditt nätverk med erfarna entreprenörer, investerare och andra experter med stor erfarenhet inom affärsutveckling och företagande.

Vi erbjuder seminarier och workshops kombinerade med individuell affärscoachning. Du lär dig bland annat om hur du bygger en skalbar affärsmodell, hur du formulerar mål, hur du skapar ett starkt team, hur du blir en bra säljare och hur du pitchar för investerare. Du tar också fram en affärs- och genomförandeplan för att ta nästa steg i din affärsutveckling. 

Under tre månader träffas vi en eftermiddag i veckan. Mellan tillfällena förväntas du arbeta med din affärs- och genomförandeplan på egen hand.

Programmet avslutas med UIC Demo Day, där du tillsammans med andra UIC-bolag presenterar din produkt, framsteg och framtidsplaner för en exklusivt inbjuden publik av investerare, kontakter och UIC-partners från näringslivet.

UIC Business Build

  • Vill du, ditt team eller företag bygga ett starkt och framgångsrikt företag? 
  • Är ditt företag i behov av en affärs- och genomförandeplan för att ta nästa steg?

Sök UICs affärsutvecklingsprogram UIC Business Build!

“Utan UIC hade vi aldrig varit där vi är idag. De har hjälpt oss hela vägen från en initial idé till en färdig produkt. Vi kan verkligen rekommendera dig som driver företag att söka något av UICs program!”

– David Fagersand, vd och medgrundare, Indicio

 

Om UIC Business Build

UIC Business Build riktar sig till personer eller team som har verifierat sin affärsmodell och nyligen har startat sitt företag. Programmet vänder sig också till etablerade företag som vill ta fram en affärs- och genomförandeplan snabbt och effektivt.

Programmets värde är många tusentals kronor, men tack vare våra finansiärer är det kostnadsfritt för dig som blir antagen. Du bidrar med din egen tid och ett stort engagemang.

Våra affärsutvecklare har stor erfarenhet av att stödja personer i att testa och utmana sina affärsidéer, och utrustar dig med de verktyg du behöver för att utvecklas snabbt och undvika fallgropar på vägen mot framgång.

Tillsammans med UIC-partner från näringslivet stöttar vi dig i arbetet med att ta din idé till nästa fas.

Ansök till UIC Startup Bootcamp först

I det första steget antas du till en UIC Startup Bootcamp där du under en eftermiddag arbetar fram en första Lean Canvas.

Med din Lean Canvas kan du sedan söka vidare till programmet UIC Business Build. Antagning sker kontinuerligt. 

SÖK OM DU HAR

  • En innovativ produkt, tjänst eller affärsmodell som löser ett angeläget problem
  • Testat din affärsidé mot verkliga kunder
  • En prototyp, MVP eller ”proof of concept”
  • Startat företag eller är bolag under bildande
  • Kommersialiserbar affärsidé, stor kundgrupp med betalningsförmåga
  • Stort engagemang och drivkraft hos teamet
  • Internationell potential, kunder kan finns i hela världen
  • Idén bidrar till ökad social, ekologisk eller ekonomisk hållbarhet

UIC Startup Bootcamp

Under en eftermiddag arbetar du och/eller teamet fram affärsmodellen enligt Lean Canvas, som därefter används till att ansöka till våra affärsutvecklingsprogram. Vi ser gärna att du har deltagit i UIC Startup Bootcamp innan du söker vidare till UIC Business Build.

Anmäl dig till UIC Startup Bootcamp

Ansök till höstens affärsutvecklingsprogram

Ansök till höstens affärsutvecklingsprogram som startar i september. Vi ser gärna att du deltar i UIC Startup Bootcamp innan du söker vidare till UIC Business Build.

Ansök nu

Frågor? Kontakta Anna

Anna Bondeson
Affärsutvecklare & Programansvarig UIC Business Build

Våra UIC-partner