UIC-bolag ställer ut sina affärsidéer

Vi har precis landat efter Uppsala Innovation Day och nu är det dags att ladda för nästa roliga event. Onsdag 15 december klockan 16-19 är det öppet hus här hos oss på Hubben, Uppsala Science Park. Då träffar du deltagare från affärsutvecklingsprogrammen UIC Business Startup och UIC Business Build som ställer ut och demonstrerar sina affärsidér.

Mingla, träffa andra som gillar entreprenörskap och låt dig inspireras av dessa spännande bolags innovativa idéer – idéer som ju är nyckeln till Sveriges välstånd. Dessutom kan du rösta på ditt favoritbolag under kvällen!

Du anmäler dig till eventet via formuläret längst ned.

Startups som ställer ut
 
Benny Zografov
En produkt som används för att minska smittspridning på sjukhus och i andra offentliga byggnader, som leder till färre sjukskrivningar bland personal och större patientnytta, genom att aktivt motverka bakterier och virus på utsatta ställen.
 
DanioReadout
Tjänster i modellsystemet zebrafisk med fokus på sjukdomsmodeller av genetiska sjukdomar hos människor och substratexponering baserat på avancerad avbildningsteknologi. Våra tjänster är ett kostnads- och tidseffektivt alternativ till experiment på gnagare och metoder baserade på cellkulturer.
 
Gender Balance
Gender Balance utvecklar och tillämpar forskningsbaserade metoder och verktyg för praktiskt jämställdhetsarbete på företag, myndigheter och skolor.
 
Innoveramera Sverige AB (”Min Idol”)
”Min idol” hjälper föräldrar att öka vardagsmotionen hos sina barn genom att låta barn- och ungdomsidoler motivera och inspirera till mer rörelseglädje.
 
Malum Software (”Things Planet”)
En mobilapplikation som smidigt identifierar din specifika elprodukt via mobiltelefonens kamera. Applikationens utformning med bilddatabaser och mönsteravkänning möjliggör en ny begagnatmarknad för reservdelar och riktar sig till både privatpersoner och företag.
 
Mattias Förkläde
Ett förkläde för besvärliga patientnära situationer som hjälper sjukvårdspersonal att arbeta patientsäkert och minska vårdrelaterade infektioner.
 
Pre Post Clinic
Pre Post Clinics plattform hjälper plastikkliniker att på ett hållbart, enkelt och hälsosamt sätt genomföra fler operationer med nya patienter och därigenom öka sina intäkter. Genom specifikt anpassad träning inför och efter operation får patienter bästa möjliga resultat.
 
Bollmaskin.se
Bollmaskin.se utvecklar världens första och bästa bollmaskin för padel och bygger en attraktiv prenumerationstjänst. Vi hjälper slutkund/spelare att genomföra egenträning av högsta kvalité. Padelhallarna får hjälp att drifta och administrera bollmaskinen samt bygga upp träningskulturen.
 
QAEM AB (Smarty3D)
Vår produkt Smarty 3D hjälper företag som vill skapa 3D-utskrifter åt kunder och företag som använder 3D-printing internt genom att automatisera order- och produktionshantering och minska tid- och resursslöseri med 75%.
 
RoundBit AB (Dendrit)
För vårdgivare som värnar om säker vård och god arbetsmiljö erbjuder RoundBit ett digitalt arbetsverktyg som visualiserar och effektiviserar läkarens arbetsflöde. De ersätter den handskrivna papperslappen och gör anteckningar till mer än bara anteckningar.
 
Virubustor AB
Nytt sätt att rena luft genom förbränningsmotorer.
 
Zeeds App AB

Vår applikation hjälper människor hitta mening i sitt liv, genom att definiera viktiga värderingar och skapa värderingsbaserade vanor.

 

Du behöver även ha ett vaccinationsbevis. Det är enkelt att ladda ner det digitalt, så här gör du:

1. Gå in på www.covidbevis.se
2. Logga in med din e-legitimation
3. Beställ covidbeviset
4. Ladda ner covidbeviset i din telefon eller dator
 

Anmälan